DISSE GIKK VIDERE I GATEBIL SUPER3!

For første gang i Gatebils historie, er vi i gang med “Super3”. Torsdag kveld ble kvalifisering gjennomført, og ut i fra tilbakemeldingene vi har fått, synes både sjåfører og publikum at det var kult med noe nytt. Her gjelder det rett og slett å holde tett følge hele veien fra start til mål. Hvem som vinner av 28 påmeldte lag, blir avgjort fredag kveld klokken 19:00.

Top 10 får kjøre finale, i tillegg til to “wildcards” som blir plukket ut av jury.

KVALIFISERING

_CAM6007 copyKristaps Bluss fra Latvia kjører i teamet “Team Doorbangers” sammen med Joachim Waagaard og Ismail Salih. De rakk akkurat å komme seg videre til finalen fredag klokken 19:00.

_CST0240 “Fify Shades of smoke” ødela for seg selv i siste runden, hvor alle var borti hverandre. Regn uansett med å se alle in action hele helgen i drifting heatene på banen.

_CAM5985 copy Alvin Lægreid er alltid ladd for konkurranse, og sikret seg en fin 3.plass i dagens kvalifisering sammen med gutta i “Team RFS Performance”.

_CAM6001 copy
Gatebil Taxiene kom heller ikke videre, men har du lyst å sitte på noen runder i løpet av helga er det bare å melde sin interesse i Gatebil-teltet ved utslippet.

_CAM5974 copy“Team Toyota” med Aasbø, Ringnes og Jæger sanket inn mest poeng. Ringnes havnet i dekkstabelen etter første kvalifisering, men gutta fikk med seg sin svenske venn, Alexander Granlund i BMW i 2.kvalifiseringsrunde og det holdt til hele 90,67 poeng! Vi gratulerer og er spent på om de holder koken oppe fredagen også.

_CST0388 copyVi gratulerer #Fjesnissene” med en fin 2.plass i kvalifisering!

SUPER3 konkurransen kan lese mer om HER.