GATEBIL PÅ MOTORSPORT PERFORMANCE & CUSTOM MOTOR SHOW

15. – 18. april Gatebil besøker Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i Jönköping!

Du finner Gatebil i hall B og i hall A. På Gatebils stand i hall B kan du benytte anledningen til å kjøpe klær fra Gatebil-butikken og få informasjon om årets Gatebil-arrangement! Alle besøkende som gjør et kjøp i Gatebil-butikken er også med i trekningen av deltakelse i Gatebil Taxi på Action Arena under Motorsport Performance & Custom Motor Show.

Gatebils Taxier finner du i hall A. Der kan du se nærmere på Gatebils BMW M5. Taxiene har fire race seter montert og er perfekt for deg som vil kjenne hvordan det er å sitte på rundt en bane!

Gatebil sine tre gule BMW M5 taxier har fraktet tusenvis av besøkende på Gatebil-festivalene rundt Vålerbanen, Mantorp Park og Rudskogen på sladd siden 2005.  Vi bygger nå en taxi nr. 4! Målet er at den siste skal være klar til juni-festivalen på Mantorp!

HISTORIE:

Første taxien var en BMW 3-serie med M3-sekser og turbo. Året etter bygde vi en Volvo XC90 med røramme og big-block V8. Begge disse har nå fått nye eiere, og i Taxi-garasjen er nå 3 stykker BMW M5 (E60)

M5 V10 motoren som originalt yter 507 hester er noe oppjustert, og alle biler er lettet med nærmere 300 kg. Ellers er alle taxiene spesialrigget som en løpsbil, med solid veltebur, 4 stk dype Sparco racingstoler, brannslukkeranlegg og 4-punkts seler. Hver bil kan ha med 3 passasjerer. Pris pr. person pr. tur er kr. 700,- NOK/ SEK. OBS! Det er ingen aldersgrense for å sitte på, men man må være minimum 150 cm høy for å passe godt til seter og seler.

Taxitur kjøpes på nettet.
Billetter for den aktuelle dagen kommer ut kl. 8:00.

TEAM GATEBIL TAXI

Gatebil Taxiene har egen garasje / verksted i Horten, og i teamet som drifter bilene er:

Bjørnar Iversen (teamsjef),
Hans R. Iversen,
Morten Haugen,
Per Sigurd Johnsen,
Frode Gunnerød,
Bent Gunnerød,
Trond Magne Sandvik,
Erik Løken
og Tore Siren.

Sjåfører er:
Bjørnar Iversen,
Åge Flugre,
Anders Maaren,
Hans R. Iversen,
Morten Haugen,
Morten Saglien og
Frode Gunnerød.
I tillegg har vi hatt mange gjestesjåfører som Henning Solberg, Andreas Mikkelsen og Stian Hafsengen.

For kun 700,- kroner kan du få deg en heftig tur rundt banen på alle Gatebil-festivaler i denne sesongen både på Vålerbanen, Mantorp Park og Rudskogen. Vi kjører 2 til 3 pass på et sett med bakdekk…

Taxituren bestiller du ved det store Gatebil-teltet, hvor du også finner Gatebil shop med massevis av kule Gatebil klær.

Kom innom Gatebils stand i hall B og bli med i konkurranse om og vinne en fri tur i en av Gatebil Taxiene. Taxien kjører hver dag gjennom hele påskehelgen!

Etter at messen stenger, arrangerer Gatebil tradisjonelt en etterfest på Glädje Resturang and Bar i Jönköping. Følg med på Gatebils Facebook for mer informasjon!

Långfredagen10:00 – 18:00
Påskafton10:00 – 18:00
Påskdagen10:00 – 18:00
Annandag påsk10:00 – 16:00

Besöksadress: Elmiavägen 11, SE-554 54 JÖNKÖPING