ENDELIG! Bro over til kollen på Rudskogen!

Alle som kommer på GATEBIL-Festivalen 11-13 juli på Rudskogen Motorpark, får en ny og bedre opplevelse som publikummer.

Den nye broen settes opp i disse dager, og vil gå fra nye depot til kollen. Det har vært muligheter tidligere også å komme seg over banen, men da kun på spesielle tidspunkt. Nå vil alle kunne ta seg over banen i trygge omgivelser når man selv ønsker, og man får sett mye mer av det som skjer i blant annet “Angsten” og “Slakter’n” som man ikke ser fra depot.

Det er mange som er nysgjerrig på om det vil komme bro over til gamle depot også, det vil det med tiden, men ikke i denne omgang. På denne enden mangler man en trapp for å få dette til.

– Vi er veldig glad for at vi har fått på plass Operabroen på Rudskogen Motorsenter. Vi får benyttet store deler av broen slik den gikk over til Operaen og det må vi si er godt gjenbruk. Nå har Nordic Crane løftet på plass og montert den første broforbindelsen som går fra det nye depoet og til kollen. På torsdag natt starter arbeidet med å sette opp den andre broen som skal gå fra kollen og til det gamle depoet på Rudskogen. Vi kommer kun til å benytte den første broen denne sesongen, da et større trappehus må på plass før vi kan benytte den andre broen. Dette vil være et stort løft for publikumsadkomst til området som ikke har vært tilgjengelig for publikum tidligere, sier Per Sunde som er prosjektleder på Rudskogen.

Den 134 meter lange broen på 170 tonn, er den tidligere “Operabroen” som gikk fra Oslo S til Operaen i Bjørvika.

nordic crane

GÅ IKKE GLIPP AV SOMMERENS HOTTESTE FESTIVAL:

plakat_ny_juli_2014_english_web_v2