Delta i Gatebil Extreme 27-29 august

Gatebil Extreme vil ikke bli kjørt som en serie i 2021. Men på Gatebil på Rudskogen den 27-29 august, blir det både Time Attack og 2 x Race for både gamle og nye deltakere.

OM GATEBIL EXTREME
Gatebil Extreme er Gatebils egen Time Attack og Racing-serie, hvor alt fra hjemmebygde budsjettbiler til helproffe tidligere fabrikksbiler deltar.

Serien følger FIAs krav til sikkerhet, men ellers er det nærmest fritt hva som er lov å gjøre med bilen, og flere har motorer på over utrolige 1000 hester. Gatebil Extreme ble startet i 2005, og siden har over 200 biler/ førere deltatt.

Gatebil Extreme ble ikke kjørt som en serie i 2020. Men det ble kjørt løp på Gatebil Trackdays på Rudskogen i juli og august.

EXTREME TIME ATTACK
I Time Attack er det beste rundetid som gjelder. Her er banen åpen i 45 minutter, hvor deltakere kan velge å kjøre bare 1 runde, eller 18 som er maks tillatt. Alle kan når som helst kjøre i pitlane eller depot for å bytte dekk og justere på bilen, og ut på banen igjen for å forsøke å kjøre enda raskere.

Tidene fra Extreme Time Attack gir startoppstillingen til Extreme Race.

EXTREME RACE
Extreme Race er racingløp med fellesstart og først til mål. Hvor mange runder som kjøres varierer fra de forskjellige banene. Men på Rudskogen den 27-29 august kjøres 8 runder.

PÅMELDING 27-29 AUGUST 2021
Alle med lisensert løpsbil er i utgangspunktet velkommen til å delta. For påmelding eller spørsmål – kontakt Hans Jørgen i Gatebil.

Mail: hja@gatebil.no
Tlf: (+47) 915 95 257 (helst mellom 8 og 16).

Tekniske regler og konkurranseregler sendes deltakere.

Her er noen av bilene som deltok på de to Gatebil Extreme løpene som ble kjørt i 2020:

– – – – – –