Gatebil Extreme 2022

I 2022 kjøres Gatebil Extreme endelig igjen som en full serie med løp på alle årets 5 Gatebil festivaler.

OM GATEBIL EXTREME
Gatebil Extreme er Gatebils egen Time Attack og Racing-serie, hvor alt fra hjemmebygde budsjettbiler til helproffe tidligere fabrikksbiler deltar.

Serien følger FIAs krav til sikkerhet, men ellers er det nærmest fritt hva som er lov å gjøre med bilen, og flere har motorer på over utrolige 1000 hester. Gatebil Extreme ble startet i 2005, og siden har over 200 biler/ førere deltatt.

Gatebil Extreme ble ikke kjørt som en serie i 2020. Men det ble kjørt løp på Gatebil Trackdays på Rudskogen i juli og august.

EXTREME TIME ATTACK
I Time Attack er det beste rundetid som gjelder. Her er banen åpen i 45 minutter, hvor deltakere kan velge å kjøre bare 1 runde, eller 18 som er maks tillatt. Alle kan når som helst kjøre i pitlane eller depot for å bytte dekk og justere på bilen, og ut på banen igjen for å forsøke å kjøre enda raskere.

Tidene fra Extreme Time Attack gir startoppstillingen til Extreme Race.

EXTREME RACE
Extreme Race er racingløp med fellesstart og først til mål. Hvor mange runder som kjøres varierer fra de forskjellige banene.

PÅMELDING
Alle med lisensert løpsbil er i utgangspunktet velkommen til å delta. For påmelding eller spørsmål – kontakt Hans Jørgen i Gatebil.

Mail: hja@gatebil.no
Tlf: (+47) 915 95 257

Tekniske regler og konkurranseregler sendes deltakere.

Her er noen av bilene som deltok på de to Gatebil Extreme løpene som ble kjørt i 2020:

– – – – – –