FD-stjerne Ken Gushi kommer til GATEBIL på Rudskogen!

Da nærmer det seg med stormskritt til Gatebil sin hotteste festival  11-13 juli, og det er naturlig at vi sjekker rundt hvem som kommer til Rudskogen fra det store utland.

–  TEAM DRIFTMONKEY og Ove, har du noen gjester på vei her også?

– Ja, foran hovedfestivalen i juli var valget ikke noe vanskelig. Denne gangen havnet vi på en som har vært en venn av meg siden 2009. Jeg traff Kenshiro Gushi første gang på Irwindale/Formula D i 2009 og inviterte han til GATEBIL i 2011. Da jeg ringte han tidligere i år og spurte om han ville være gjest enda en gang,  fikk vi et høyt og tydelig “JA” i andre enden!  Han hadde friskt i minne hvor moro det var på juli i 2011, og var ikke tvil et sekund om hva han skulle svare. Det er utrolig gøy at store stjerner setter pris på å komme til Norge og GATEBIL.

_CAM4767 DriftMonkey i 2011: Ove Harlem, Fredrik Øksnevad, Ken Gushi og Jarod DeAnda. Nå er Gushi klar for nye runder på Rudskogen!

Ken Gushi skal kjøre en av DriftMonkey Supraene og er en super hyggelig gutt å prate med. Om du ikke vet hvem karen er, kan vi fortelle at drifteren som er født i Japan men oppvokst i Los Angeles og har mange år bak rattet som drifter. Allerede som 14-åring fikk han opplæring i en Toyota AE86 og som 16 år var han den yngste deltageren i D1 Grand Prix i Japan og i Formula Drift Championship. Nå er han fylt 27 og er sponset med bil fra selveste Scion Racing i USA.

– Alle som vil må absolutt komme innom teltet til Monkeygutta å hilse på, ta et bilde sammen eller bare slå av en prat. Vi er her for dere, forteller Ove Harlem som gleder seg minst like mye til årets høydepunkt som mange av oss andre.

cst9255-copy Se etter de røde Supraene på Rudskogen kommende helg: I en av disse vil en Formula Drift fører sitte bak rattet! Hvordan vil denne karen takle presset i VM i Breisladd? Følg med! 

Ken Gushi har allerede avslørt seg på sin Instagram konto at han gleder seg stort til kommende helg ved å poste bilde av en Kvikk Lunsj! Kanskje noe å ta med til drifteren? Vi avslutter med et lite filmklipp fra tidligere i år hvor du kan se bilen han kjører i årets FD sesong i USA.

[fve][/fve]

plakat_ny_juli_2014_english_web_v2