Formula Drift finale 2017! Se live lørdag og søndag natt

Nå i helgen 13-14 oktober kjøres årets siste løp i Formula Drift på Irwindale Raceway i California. Fredric Aasbø er selvsagt med, og skal formelt sikre 2-plassen i årets mesterskap. For avstanden opp til James Dean som leder er alt for stor, og Aurimas Bakchis på 3. plassen har ikke sjanse til å ta igjen Aasbø. Bakchis har derimot langt fra sikret sin 3. plass, for hele 8 førere har i teorien mulighet til å bli nummer 3 – og aller nærmest er Kristaps Bluss og Vaughn Gittin Jr.

GATEBIL-TV ER MED TIL USA!
TV 2 Zebra har eget team på plass for å følge Aasbø, som selvsagt skal gjøre alt han kan for å vinne årets siste løp. Resultatet får du naturligvis live natt til søndag, men hele historien med alt som skjer i kulissene kan du glede deg til å oppleve på neste sesong av GATEBIL på TV 2 Zebra.

Sesong 2 av GATEBIL hadde premiere nå 3. oktober, og ny episode kommer hver tirsdag på TV 2 Zebra kl. 21:30, med reprise både torsdag og søndag. Alle episoder som har vært på tv, pluss den neste, kan du også se på TV 2 sin nettkanal Sumo. Sumo.tv2.no

NORSKE AASBØ-FANS PÅ TRIBUNEN!
Det er flere Norske Gatebil-profiler på plass i California for å oppleve Formula Drift og selvsagt heie på Aasbø. Deriblant årets drifting Norgesmester og 2. plass i Gatebil Drift Series Odd-Helge Helstad med familie, 4×4 breisladd-konge Kenneth Alm med kone og unger, Aasbø sin mekaniker her i Norge Erik Nilssen, og Gatebil crew medlem Erik Løken.

SE LIVE –  HER ER NORSKE TIDER:
Formula Drift har egen livestream hvor du kan oppleve alt som skjer: formulad.com/live. Kvalifisering starter kl. 02:00 natt til lørdag Norsk tid, mens Top 32 finaler begynner natt til søndag 00:30.


Sjekk ut Daniel O’snap Hovdahl sin fantastiske  dokumentar om Aasbø.

Gatebil hovedpartner 2017:
570x200_shell_v2