Aasbo goes Gymkana-style in LA!

DET FINNES BØTTEVIS MED SUPERGROMME FILMER MED FREDRIC AASBØ PÅ NETTET, MEN DEN HER ER SÅ LANGT KANSKJE DEN KULESTE!

Filmen er laget i Los Angeles hvor historien handler om en liten gutt som drømmer om å få kjøre driftingbil, og i filmen ser vi hvordan han fantaserer nettopp om hvordan dette vil være.

Det hele startet med at Aasbø sin teamsjef, Stephan Papadakis ønsket å bruke driftingbilen til noe annet enn løp i Formula Drift, hvor Aasbø og teamet i 2014 ble nummer 2.

– Vi fikk da ideen om å lage en video der vi ga en drifting-fan «the ridealong of his life», forteller Aasbø til Speedhunters.com. – Det er utrolig mange som kontakter både meg og teamet og sier de drømmer om å få sitte på, noe også mange får oppleve når vi har tid og mulighet. Men vi har dessverre ikke anledning til alle som spør,  så det her føltes som den rette måten å gi publikum en smakebit av hvordan det føles, sier Aasbø!

GYMKANA INSPIRERT!
Gymkana-filmene til Ken Block har blitt en megasuksess på Youtube, og filmene har gjort enormt mye for interessen for drifting og heftig frikjøring verden over. Aasbø sin film ‘Dreamride Los Angeles’ er laget med en brøkdel av budsjettet, men har allikevel blitt vanvittig bra!

Trykk play og drøm med!

[fve][/fve]

AASBØ TIL ON ICE 24 JANUAR!
Neste mulighet til å treffe og oppleve kjøringen til Aasbø her i Norge er på Gatebil On Ice i Sigdal 24 januar 2015. Les mer her.