Nesten 100.000 besøkte Gatebil-festivalene i 2015. Bil og motorfrelste gutter og jenter i alle aldre fra hele Norge, Norden og verden. Ved å profilere seg på Gatebil, har man en unik mulighet til å vise frem sitt firma og produkter i et stort marked.

Gatebil tilbyr firmastands i alle størrelser, annonser i program, annonser her på nettsiden, sponsor til flere av aktivitetene på Gatebil, reklame på billetter/ armbånd, eller unike partneravtaler gjeldende for en hele sesongen.

PRISEKSEMPLER FIRMASTAND:
Liten standplass inntil 4×6 meter. Fra kr. 10.000,- pluss mva.
Medium standplass inntil 6×12 meter. Fra kr. 14,000,- pluss mva.
Stor standplass, inntil 10×18 meter. Fra kr. 20,000,- pluss mva.
Andre størrelser etter avtale.

I standplassen inkluderer festivalbilletter, plass til varebil eller campingvogn ved standen, og parkering av privatbil på parkeringsområde.

ANNONSE I PROGRAM
Til hver Gatebil-festival lages et program som deles ut til alle besøkende. I programmet er det avsatt begrenset med plasser for halv og helsides annonser. Priser fra kr. 4000,-.

ANNONSE GATEBIL.NO
Gatebil tilbyr selvsagt også annonser her på nettsiden. I sesong har Gatebil.no ca. 100.000 besøkende pr. mnd. og en annonse koster fra kr. 2000,- pr. uke. Kontakt Bjørn på bw@gatebil.no for størrelser, priser og tilbud.

SPONSOR TIL GATEBIL AKTIVITETER
Monster Energy er ene-sponsor til Gatebil sitt store Aftertrack Party. Vi har derimot ingen profileringsavtaler for hverken VM eller NM  i Breisladd eller Gatebil Extreme Racing Serie. Her kan du gjøre et markedsførings-kupp for ditt firma/ produkt. Kontakt bw@gatebil.no mer info.

BLI GATEBIL PARTNER!
Som Gatebil partner inngår ditt firma en eksklusive profileringsavtaler som gjelder for hele sesongen – Kontakt Hans Jørgen på mail hja@gatebil for mer informasjon om å bli Gatebil partner.

KONTAKT GATEBIL:
Henrik Frisak: frisak@gatebil.no – Tlf: (+47) 958 73 793
Hans Jørgen Andersson: hja@gatebil.no – Tlf: (+47) 915 95 257
Bjørn Wahlberg: bw@gatebil.no – Tlf: (+47) 906 90 914

LINKER: Bildegalleri  |   Videoer

 

LINK: Se massevis av bilder fra Gatebil festivaler