Flemming Alm er tilbake!

Etter tre år med dvale, er “Flemsteren” i fra Toten våknet til live igjen. Han som en gang var kongen av firhjulsladding og backwards entry’s, skal vi få oppleve igjen på GATEBIL på Rudskogen 11-13 juli.

Det blir helt konge å være tilbake i mitt rette element. De siste tre årene har jeg vært litt seriøs kar, fått kid og et hus som krevde sitt. Audi S2 ble solgt i 2011 og våren 2014 så kjøpte jeg den faktisk tilbake! Da var kjøresuget nådd sitt klimaks, og jeg satte i gang med å få den shinet opp. Fargekombinasjonen er såpass skrikende at denne burde du lett legge merke til, WRC blå og signalgult. Bilen er nylig bremset til 640 hjulhester / 720 Nm på 2,3 bar boost. Diverse småting er nå ordnet opp i, slik at bilen er i bedre stand enn noen gang.

– Gleder meg veldig til å møte alle folkene på GATEBIL. Alle sjåførene og teamene skaper en fantastisk stemning. Det er noe helt eget å være på GATEBIL-festival. Det er det som er sommer!

10317717_300770163424339_8177336054138973221_o (Foto: Ole Kristian Steile Løkke )

Flemming har alt varmet opp sine kjøreferdigheter på Hell tidligere i juni, da han ble invitert til Rallycross VM for å kjøre oppvisning mellom heatene.
– Det var rått! Etter jeg var på Hell fikk jeg egentlig lyst å kjøre Supercar i både rallycross og bakkeløp , men først og fremst så gleder jeg meg bare enda mer til å få kjørt igjen på GATEBIL-festivalen på Rudskogen som er bare noen uker unna. Bilen funker, så nå gjenstår det å se om sjåføren ikke har glemt gamle kunstner. Forhåpentligvis blir det litt kjøring de neste årene, og drømmen er helt klart å bli “oppdaget” i det store utland, slik at det vil være muligheter for å kjøre andre steder utover Skandinavia. Dessverre er lommeboken voldtatt for i år, og mange av gamle sponsorer er borte, så det blir kun Gatebil på denne karen i år. Dersom du eller noen kjenner noen som er villig til å hjelpe Flemsteren med noen kroner, er det bare å slå på tråden eller sende en mail til Alm.

For å friske opp hukommelsen din, kan du titte på denne videoen:
[fve][/fve]

Du kan følge Flemming på Facebook  for enda flere oppdateringer.

PS! Klikk på plakaten for å lese mer om årets heftigste festival:
plakat_ny_juli_2014_01