FORMULA DRIFT: Livestream og chat på Gatebil.no!

KENNETH MOEN OG FREDRIC AASØ DRO RETT FRA GATEBIL PÅ VÅLERBANEN TIL USA’S ØSKYST FOR Å KJØRE 3. RUNDE I DET AMERIKANSKE FORMULA DRIFT MESTERSKAPET. LØPET GÅR PÅ HOMESTEAD SPEEDWAY I MAIAMI, FREDAG OG LØRDAG 30-31 MAI.

Etter to runder ligger Aasbø sammenlagt på tredjeplass og Moen på fjerde. Knallsterke plasseringer!

Denne gangen er det bare seks timers tidsforskjell fra Norge, slik at vi slipper å sitte oppe til søndag morgen for å få med oss finalerundene. Kvalifisering begynner fredag allerede klokken 18:00!

GATEBIL.no har også nå egen chat på denne siden, slik at alle GATEBIL-fans kan diskutere rundene underveis! Chatten finner du rett under livestreamen!

KENNETH MOEN BLE NUMMER 3 OG AASBØ 8!
Gatebil gratulerer Kenneth Moen med en knallsterk 3. plass i Formula Drift USA runde 3. 2014. Fredrik Aasbø ble nummer 8. Både Moen og Aasbø ble slått ut av Vaughn Gittin Jr. som vant løpet. Neste runde er 20-21 juni. Løpet ser du selvfølgelig live her på Gatebil.no Under er oversikt over topp 32.