Fredric Aasbø fortsatt på 2.plass sammenlagt!

Etter helgens runde i Formula Drift, ligger de norske guttene godt an.
Fredric Aasbø beholder sin 2.plass sammenlagt og Kenneth Moen sin fjerde.

Det var stor spenning allerede i Topp 32, da Kenneth Moen danket ut Vaughn Gittin Jr. Gittin mener han fikk girkasse problemer, og røk dermed ut pga dette.
Fredric Aasbø klarte seg fint helt til topp 4, men fikk tekniske problemer midt i runnet. Den irske føreren Dean Kearney gikk dermed videre til finale.

2014_FTC_FDLB_EMV_4110
Vinneren i runde 5 ble Falken Tire fører Darren “D-mac” McNamara som flere ganger har gjestet Gatebil-festivalene. D-Mac kvalifiserte som nummer èn fredagen, og klarte å holde trøkket oppe hele veien til finalen lørdagen.
GATEBIL gratulerer!

Her er stigen fra topp 32 til finale:
runde 5 vinnere

Neste runde av Formula Drift er 12-13 september på Texas Motor speedway. Det er da nest sist løp i årets sesong, og siste løpet finner sted på Irwindale Speedway i oktober. Det er ventet mange nordmenn til årets siste runde, som har blitt en god tradisjon så lenge Aasbø har deltatt i FD.