FROGNER SULTEN PÅ NY BANEREKORD

Tekst og foto: June

Førstkommende helg samles Porsche-entusiaster fra hele landet på Rudskogen Motorsenter. I anledning Porsches 70 års-jubileum arrangeres Porsche-festivalen, hvor Porsche Norge har samlet en del av den grommeste arven etter Ferdinand Porsche i en utstilling man trolig ikke har sett maken til i Norge, i følge festivalens egne nettsider.

Flere kjente profiler fra det internasjonale Porsche-miljøet vil delta på festivalen, og for Gatebil-fansen spesielt, blir det svært spennende å se om Vidar Frogner klarer å slå sin egen banerekord fra Time Attack 24. august.

LINK: Resultater Gatebil Time Attack 24. august.

I tillegg til utstilling og aktiviteter for hele familien, vil det bli kjørt Porsche Carrera Cup Skandinavia, og man vil kunne oppleve STCC-serien for første gang på Rudskogen.

Porsche-festivalen blir en fin oppvarming før Gatebil på Mantorp Park 14. til 16. september. For info og billetter til Gatebil på Mantorp Park, klikk her.

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no