Ny sesong med Garasjen i gang på Viasat4!

Det begynner å bli mange år siden Asgeir Borgemoen ga ut hitalbumet ‘Sjefer over alle sjefer’ og var alle barns store superhelt. Nå er mange av unga blitt voksne, men følger like ivrig med Asgeir som programleder og sjef for bilprogrammet ‘Garasjen’ på Viasat4. Og som “sidekick” i årets sesong har han fått med Gatebil sin Aftertrack-dronning, Maria Elena Koppangen.

I samme stil som tidligere reiser Asgeir, og nå også Maria Elena, rundt i både inn og utland for å møte motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøy. Og ikke minst, teste ut masse forskjellig selv, både bak rattet og i garasjen.

GLED DEG TIL DETTE:
Her er noe av det du kan oppleve i Garasjen sesong 5 som sendes mandager klokka 21:30 på Viasat 4 frem til og med 30 mai. I første episode ble det både bilcross og en tur på VW Boble-treffet SCC på Gardermoen Raceway, hvor bl.a. den berømte Skinne-bobbla vær nære på å klare en sensasjonell 7-sekunder på dragstripa. Du blir også bedre kjent med Maria Elena og får være med hjem i hennes garasje hvor hun har en helvill 600-hesters SAAB stående klar for kjøring i Gatebil Extreme 2016.

I episode 2 skal bl.a. Maria Elena lære og sveise, og Asgeir er på landsfinalen i bilcross for damer. I tillegg blir det en tur innom Nasjonal Motordag i Trondheim.

I de neste episodene blir det mange nye utfordringer for Maria Elena. Hun skal bl.a. kjøre offroad-bil i skogen og være kartleser i rally. Av ting Maria Elena er mer flink til, skal hun lære Asgeir å lakkere, og da spesielt motivlakkering, hvor hun er en av Norges beste og mest kjente.

Vi skal også få være med til Østerriket og møte team Revolve fra NTNU, som konkurrere med sin egenbygde formel elbil. Det blir også mye annen motorsport, og da selvsagt Asgeir sin favoritt som er dragracing. Det blir også drifting, rallycross og isbanekjøring. Garasjen skal også være med Atle Gulbrandsen og Team Møller Bil Motorsport på Nurburgring og VLN-løp, og på turen til Tyskland blir det besøk i mange garasjer hvor det skjuler seg mye gromt. Ellers blir det massevis annet underholdende Garasje-mat for alle bilfrelste i alle aldre.

Alle episodene av Garasjen publiseres også på www.tv3play.no etter de har vært vist på Viasat4. Her er dirrektelink til Garasjen på TV3play.

Følg også Garasjen på Facebook.

garasjen_02