GATEBIL 27-29. august Q&A

ANKOMST

Arrangementet åpner offisielt fredag morgen. Det er kjøring med motorsykkel på Rudskogen torsdag kveld frem til kl 21.00. Det kan hende vi kan slippe inn noen allerede torsdag ettermiddag, men vi kan ikke love at alle kan komme inn og få plassering fra og med torsdag. Men porten vil være åpen for de som skal til Gatebil torsdag fra 18:00 – 23:00.

ASFALT PLASS 

Det er ikke mulig å reservere eller kjøpe plass på asfalten. Utstillere, extreme og Super3 lag er prioritert, resten blir fylt opp etter størrelser og hva det er plass til på torsdagen.

ÅPNINGSTIDER FOR DEPOT og BILLETTER

Fredag 7-22
Lørdag 7-21
Søndag
7-17

Porten vil ikke bli låst så de som har plass og billetter kan kjøre inn og ut av området om det er nødvendig.

JEG VIL KJØPE BILLETT…

Vi har fortsatt noen fredagsbilletter og søndagsbilletter tilgjengelige, men vær rask: https://secure.tickster.com/no/lbufy9w4j7533ec/products

  • Fredag blir spesielt denne gangen med nyheten GATEBIL ALL CARS PARADE (18:30) og både kvalifisering (13:00) og finalen i Super 3 (19:00)!
  • Søndag – gir deg mulighet å få litt av alt sammen – DRIFTING: Breisladd FINALE samler alle de beste i en stor kamp mot hverandre) og EXTREME: LØP 2 er mulighet å se alle de råe bilene i full fart da de har ingenting å tape og vi kaller det “ALL IN”!

Vi er utsolgte på Lørdag og på grunn av begrensinger av antall mennesker som kan samles på Gatebil. Om du må ta turen anbefaler vi å følge med på nett om noen ikke har mulighet til å ta turen og vil selge en billett. Her finner dere Gatebil Facebook gruppen hvor vi sender alle som skriver til oss at de ønsker å selge sine billetter: https://www.facebook.com/groups/gatebilfam

Også det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til Fredag og Søndag. 

CAMP

INGEN FORHÅNDSBESTILLING 

På alle Gatebil festivaler er det store campingområder med plass til alle. Vennegjenger som vil stå samles oppfordres til å komme sammen, evt. avtale med vaktene at dere selv holder av plass til de som kommer litt senere.

BILPASS ER INKLUDERT I HELGEBILLETT (camping)

Alle med helgebillett kan bo på området. Bilpass er inkludert i billettprisen. Campingvogn og telt er også gratis.

FAMILIE/ ROLIGCAMP

I år har vi ikke noe som heter roligcamp, da vi ikke har Gatebil Aftertrack i år.

DUSJER OG TOALETTER (sette inn kart)

Toaletter finnes i gamle og nye depot, samt på campen. Dusjer er i nye depot ved utkjøringen til line-up. Gratis, men husk såpe og håndkle!

INGEN AFTERTRACK I ÅR

Dessverre har vi ikke Aftertrack på Gatebil Rudskogen 27-29. august. Dette har med viruset corona å gjøre. Hvis vi kan samles begrenset antall mennesker og ha det gøy med bil sammen, men må følge noen tiltak så gjør vi det. Det går helt fint å sitte i teltene og ha det hyggelig.

– – – – – –

ORDENSREGLER

RYDD DITT EGET CAMPOMRÅDE – Om det er litt rotete rundt campingvogna under festivalen er det ingen ordenspoliti som ber dere rydde. Men før hjemreise skal det være strøkent som da dere kom. Det er IKKE lov å sette igjen sofaer, kjøleskap, ødelagte campingvogner og annet. Det er lov å sette igjen 1 stk stor sammenknyttet søppelsekk pr. campingområde. Resten må tas med når dere drar.

BRANNFARE, GLASSFLASKER, MOPEDKJØRING – Fare for brann er noe alle må ta på alvor, og sunn fornuft er det som gjelder. Det er forbudt med engangsgriller, men vanlige griller på ben er tillatt, om ikke annet blir opplyst før eller på arrangementet. Glassflasker er heller ikke lov, da knust glass er lite trivelig både for folk og biler. Det er heller ikke tillatt å kjøre moped, scooter og lignende rundt på camp eller depot-områdene. Kun med unntak av ATV’er som tauer løpsbiler til og fra pitlaine.

LA BILEN STÅ! – Vi oppfordrer til å begrense bilkjøringen under arrangementet. Kun når man kommer og skal reise hjem. Oppstarting av bil og rusing av motor er heller ikke tillatt. Husk, sitter du bak rattet på bilen din og har drukket alkohol, kan politiet ta deg for fyllekjøring selv om du ikke starter bilen.

VAKTHOLD PÅ GATEBIL

ProTect har ansvar for ro og orden på Gatebil. Sykestue er døgnåpent ved gamle depot.

MUSIKKSPILLING

Det skal være stille på alle områder til kl 23:00. 

GATEBIL KLISTREMERKER

Vi selger ikke og sender ikke Gatebil klistremerker. Det er to muligheter for å få en:

  1. Alle som kjøper noe i shopen vil få et valgfritt Gatebil-klistremerke!
  2. Kjøpe varer på gatebil nettbutikk – da får hver bestilling en gave inn i posen – klistremerke!