GATEBIL AFTERTRACK 2022

På alle Gatebil festivaler er det ‘Aftertrack’ fredag og lørdag kveld. Stort party med live konserter, dj’s og annen underholdning. Alle over 18 år med festivalbillett har adgang til Aftertrack. Billetter selges ikke separat.

Ballinciaga

Ballinciaga er Norges største boyband med flere titalls millioner avspillinger, 550 000 månedlige lyttere og trofaste fans. De nyeste låten deres “Loud Luxury 2022” og “Dans På Bordet” har vært på topplisten siden de kom ut og har på bare to måneder streamet til gull. Med flere utsolgte konserter bak seg, årets musikkvideo og årets største russelåt er det ikke tvil om at «ballin» er kommet for å bli.

De kommer til Gatebil Rudskogen, Norge 8-10 juli:


Soppgirobygget
Soppgirobygget

Soppgirobygget

De siste årene har det kommet en ny russeartist inn på tronen – Soppgirobygget har blitt en av landets største russeartister.

Låten deres “Domen 2019” fløy opp til toppen av Norway Top 50 på Spotify, og streamet 70.000 ganger DAGLIG. I løpet av 2019 har dette blitt en av landets mest ettertraktede russeartister, både når det kommer til russelåter – og spillejobber.

De kommer til Gatebil Rudskogen, Norge 8-10 juli:

De var på Gatebil Mantorp, Sverige 17-19 juni


Albatraoz

Albatraoz er en svensk musikkgruppe fra Borås dannet av Aron «AronChupa» Ekberg, Måns Harvidsson, Anderas «Andy» Reinholdsson, Nicklas «Savvo» Savolainen og Rasmus «Salle» Sahlberg. Gruppen fikk sitt gjennombrudd i 2013 med sangen «Albatraoz» som var på topp 100 på Spotify i 18 uker.
Det siste albumet Albumalbatraoz kom ut i februar 2022 .

De var på Gatebil Mantorp, Sverige 17-19

Bilde fra DJ Kuhne Facebook profil


Unge Lama

Unge Lama er en av Norges store kommende russestjerner! Bak masken vet ingen hva (eller hvem) som befinner seg. Denne unge lamaen tar Norge med storm med partyhits som “Jag Vet Du Vill Ha Mig (2020)” – “Hon Tror Jag Har Corona” – og ikke minst Sommertider 2019. Det vi derimot vet helt sikkert, er at Unge Lama har kommet for å bli.

Unge Lama var på Gatebil Vålerbanen, Norge 20-22 mai.


Den BB

Artisten som nesten ikke trenger noen videre presentasjon! Fra han startet i 2015 har han sluppet landeplage etter landeplage og med over 170 millioner streams har han etablert seg godt som en av norges aller største partyartister.

Den BB var på Gatebil Vålerbanen, Norge 20-22 mai.

Den BB kommer til Gatebil Rudskogen, Norge 8-10 juli:


HEUX

HEUX har markert seg som en av de ledende innenfor russebransjen i Norge. Sett bort ifra å være lillebroren til TIX, har han selv delt scene med flere store artister som Justin Bieber, Martin Garrix, The Chainsmokers, Alan Walker, og Broiler for å nevne noen. Med million-streamere som Shock, Watchmen, Ted, Hakkebakkeskogen og Tronen, kan HEUX garantere et forrykende liveshow!

Heux kommer til Gatebil Rudskogen, Norge 8-10 juli:


Olav Haust

Olav Haust kommer fra Fredrikstad, men har flyttet til Oslo der han lever av å være russeartist. Han har blitt en av de hotteste russeartistene på markedet.

Olav Haust kommer til Gatebil Rudskogen, Norge 8-10 juli:


FMX show

André Villa har i mange år vært en av verdens beste FMX-førere. I 2006 kjørte han sitt første X-Games, og i 2008 ble han Verdensmester. I 2008 ble han også kritisk skadet under et stevne i Polen, hvor han brakk begge bena. Han trente seg tilbake i verdenstoppen, og senest i 2013 vant han både sølv og bronsje i X-Games.

Svenske Fredrik ‘Frog’ Berggren vi har sett før på Gatebil i 2013 og 2014, hvor vi alle så denne svenske mannens talent. Han har reist over hele verden, og vi blir fortsatt overrasket hver gang vi får se ham i aksjon!

Sintija

DANCE SHOW

For første gang vil vi se to profesjonelle dansere fra Latvia – Santa og Sintija. Vi er glade for å ha dem med oss!

De kommer til alle Gatebil festivaler!

Santa

Bilde fra DJ Kuhne Facebook profil

DJ Kuhne

DJ Kuhne trenger ingen presentasjon. Han leverer som alltid på Gatebil!

DJ Kuhne var på Gatebil Vålerbanen,
Norge 20-22 mai.