GATEBIL ALL CARS PARADE

På fredag kl 18:30 skal vi prøve noe nytt!!!

De av dere som kjenner Gatebil godt vet at denne festivalen handler om ALLE MULIGE BILER og for å hedre det og det faktum at vi igjen får lov til å ha GATEBIL, arrangerer vi den aller første GATEBIL-paraden i historien med alle biler samlet!

Dette kommer til å bli spektakulært ikke bare for tilskuere, men også for sjåfører og media!

Vær klar på FREDAG 18:30 rett etter EXTREME TimeAttack og like før SUPER 3 -konkurransen for å være en liten del av GATEBIL ALL CARS PARADE!


INFO TIL FØRERENE:

Vi inviterer deg til sannsynligvis den mest spesielle bilparaden i verden – GATEBIL ALL CARS PARADE!

Planen er å samles i hele depotet og være klar til å komme på banen klokken 18:30 rett etter at extreme har fullført TimeAttack. Vi vil la alle bilene på banen en runde sakte for å samle seg i den lange straighten. Det er lov å ha en passasjer til paraden. Siden dette er sakte kjøring, er det ikke nødvendig med hjelmer (bare hvis du vil ha dem på bildet)

BILDET

Der skal vi lage et bilde med ALLE BILER. Dette bildet kommer til å bli legendarisk! Ingenting som dette har blitt gjort før i Gatebil. Vi vil samle alle bilene i den lange strikken i tre rader. Det er tillatt for sjåfører og passasjerer å komme seg ut av bilen for bildet. Det er lov å ha flagg.

PARADE LAPS

Etter at bildet er tatt, ta hensyn til Gatebil CREW og sett deg i bilen. Når alle skal være i bilene sine, starter vi paraden. Det er lov å bruke flagg, røykgranater, andre attributter.

Etter to runder må alle biler, bortsett fra bilene som deltar i Super 3, forlate banen.

Det er strengt forbudt:

  • Å kjøre forbi GATEBIL Taxiene
  • Å kjøre fort,
  • Å lage “burnouts”,
  • kjøre sidelengs i dette tilfellet.

Alle Gatebil biler er inviterte – Extreme, Drift, Straight Line og showgarden biler!

Ikke glem å være der!

Med vennlig hilsen
Kristiana
Gatebil