Gatebil CARS – Tobias Stople Gjendem sin BMW E30 Touring

Navn: Tobias Stople Gjendem
Bil:  BMW E30 Touring – M50 2.8 turbo 600hk
Kort historie:

– Begynte med at eg skulle godkjenne den med M52b28 motor. Kjøpte inn bremser og alt til godkjenning. Men så var eg med nokon kompiser på gatebil 2020. Da blei bremsene lagt ut for salg, det blei handlet turbo, sprut etc og bygginga av ny motor begynte. Da ble det banebil.

Hvorfor valgte du denne bilen?

– Har hatt 2 dørs E30 før, tenkte det hadde vert løye å prøve touring da det ikkje går så mangen av disse.

Hva har vært det mest utfordrende med denne bilen? 

– Plass i motorrom. Da eg ikkje vil modifisere for mye på karosseri blir det veldig trangt med plass til turbosystem, catchtanker, radiator, vifter, etc

Hva på bilen har du jobbet med før den kommende sesongen?

– Den får nye skjermer framme og bak, helt nytt 5bolt understell og BC coilovers.  Den får også ny topp fra Jonus racing med di grommeste supertech delene. Har planer om å få brukt antilag systemet på bilen, men da eg allerede har klart og røket ein original ventil ble det bestilt oppgradert topp.

Hva har vært din største prestasjon i løp?

– Har ikkje konkurrert så mye enda.

Hva betyr Gatebil for deg?

– Gatebil har vert noko eg alltid har hatt lyst å kjøre på. Fantastisk kjekt å kunne spinne å skru med kjekke folk fra eit kjekt miljø.

Hvem har vært den største støtten for deg?

– Alle i Team Skambrett. Ein heilt super gjeng. Aldrig mangel på gode idear og kunnskap.

2022 sesongen

– Kommer til å kjøre hvertfall ett treff på Rudskogen i sommer. Kanskje noen flere også.

Instagram: tobiassg00
Facebook: Tobias Stople Gjendem

Med denne artikkelen begynner vi en serie med artikler for å introdusere mer av sjåfører og bilene som er i gatebil-miljøet. Vi kaller dette Gatebil CARS. Følg med!

Kjenner du noen som kjører på Gatebil og det bør skrives om i disse artiklene – gi oss beskjed ved å skrive en mail med kontaktdetaljer til sjåføren og litt info om sjåføren og bilen til kristiana@gatebil.com