Gatebil sine nye nettsider var klare til påsken 2014!

Skjærtorsdag publiserte Gatebil helt nye nettsider. Det er masse som gjenstår før nettsiden er ferdig, men vi er allikevel godt fornøyd med å være i gang.

Som du ser er nettsiden mye forandret fra tidligere. Bilder, knapper og tekst er større, ikke minst for å være tilpasset skjermer med touch som bl.a. nettbrett. Men det er ikke bare utseende som er annerledes, for Gatebil.no skal nå bli en mye mer aktiv og oppdatert nettside.

Info om festivaler, nyheter, rykter, artikler, bilder og video
I tillegg til informasjon om Gatebil festivaler, blir det mye annet kult Gatebil-stoff. Vi skal lage reportasjer med masse bilder om mange av bilene og sjåførene som deltar på Gatebil, og i den ‘Nyhetsbloggen’ blir det alt mulig av rykter, sladder, nyheter, Gatebil-relaterte produkter, kule videoer fra Youtube og Vimeo, pluss mye mer.

Camilla, fra Gatebil Magazine til Gatebil.no
Alle som har abonnert eller kjøpt Gatebil Magazine har blitt godt kjent med Camilla Smistad Tofterå. Camilla har jobbet for Gatebil Magazine siden 2006, og knipset 1000-vis av råkule bilder du har kunnet se i magazinet. Etter at Gatebil Magazine sluttet med løssalg og utgis nå 5 ganger i året til abonnenter sammen med Autofil, begynte Camilla å jobbe for Gatebil.no. Camilla har i vinter vært med å utvikle den nye nettsiden, og hun er supergira på å lage massevis av bilde-reportasjer fra sommerens Gatebil-festivaler, artikler om biler, og innhold i nyhetsbloggen.

For nettbrett og mobil
Den nye nettsiden er tilpasset for å fungere bra nettbrett. Og om ikke lenge kommer også en egen Gatebil.no for mobiltelefoner. Dette er noe vi har savnet, så snart kan du følge med på Gatebil-nyheter over alt hvor du er.

På Engelsk
Etter hvert vil også veldig mye av innholdet komme på Engelsk. Folk fra hele verden besøker Gatebil-festivalen i juli, og nå vil de få mulighet til å også følge med på hva som skjer her på Gatebil.no.

Gatebil festival-app 
I løpet av våren har vi også planer om å lansere en egen Gatebil applikasjon. I appen vil det først og fremst være alt av informasjon om festivalene, så skal du på Gatebil i sommer er det et must å installere Gatebil-appen på mobilen. På telefonen din har du da fult program for hva som skjer på banen og på Aftertrack, kart over området med hva som er hvor, og masse annet nyttig informasjon, uten å være avhengig at det er mobildekning, noe som har vært et lite problem på Rudskogen i juli.

Det er altså fortsatt mye som gjenstår før nettsiden er helt ferdig, men vi lover at alle Gatebil-entusiaster har mye å glede seg til i tiden fremover.

Hilsen Camilla Smistad Tofterå og Bjørn Wahlberg, for Gatebil.no