Gatebil sine tre gule BMW M5 taxier har fraktet tusenvis av besøkende på Gatebil-festivalene rundt Vålerbanen, Mantorp Park og Rudskogen på sladd siden 2005.

HISTORIE:

Første taxien var en BMW 3-serie med M3-sekser og turbo. Året etter bygde vi en Volvo XC90 med røramme og big-block V8. Begge disse har nå fått nye eiere, og i Taxi-garasjen er nå 3 stykker BMW M5 (E60)

M5 V10 motoren som originalt yter 507 hester er noe oppjustert, og alle biler er lettet med nærmere 300 kg. Ellers er alle taxiene spesialrigget som en løpsbil, med solid veltebur, 4 stk dype Sparco racingstoler, brannslukkeranlegg og 4-punkts seler. Hver bil kan ha med 3 passasjerer. Pris pr. person pr. tur er kr. 700,- NOK/ SEK. OBS! Det er ingen aldersgrense for å sitte på, men man må være minimum 150 cm høy for å passe godt til seter og seler.

For Gatebil Season Finale at Mantorp Park 2023 You can arrange and purchase taxi tickets right on the spot at Gatebil Shop!
Billetter for den aktuelle dagen kommer ut kl. 8:00.

TEAM GATEBIL TAXI

Gatebil Taxiene har egen garasje / verksted i Horten, og i teamet som drifter bilene er:

Bjørnar Iversen (teamsjef),
Hans R. Iversen,
Morten Haugen,
Frode Gunnerød,
Bent Gunnerød,
Erik Løken
og Tore Siren.

Sjåfører er:
Bjørnar Iversen,
Åge Flugre,
Sara Haro,
Hans R. Iversen,
Morten Haugen,
Morten Saglien og
Frode Gunnerød.
I tillegg har vi hatt mange gjestesjåfører som Henning Solberg, Andreas Mikkelsen og Stian Hafsengen.

For kun 700,- kroner kan du få deg en heftig tur rundt banen på alle Gatebil-festivaler i denne sesongen både på Vålerbanen, Mantorp Park og Rudskogen. Vi kjører 2 til 3 pass på et sett med bakdekk…

Taxiene finner du ved det store Gatebil-teltet, hvor du også finner Gatebil shop med massevis av kule Gatebil klær.