Gatebil Rudskogen er i gang! Velkommen!

Sommeren er ikke over 24-26 august! Og nettopp derfor har Gatebil flytte sin årlige festival på høsten fra september til sommermåneden august. Ta med bilen å kjør på banen, vis den frem på utstillingen, eller fyll campingvogna med dine kompiser og opplev Gatebil en gang til i 2018!

Kjøp billetter raskt og enkelt på nett

Gatebil’s hovedpartner 2018:

ÅPNER TORSDAG 23 AUGUST
Som vanlig starter baneprogrammet opp fredag morgen. Men fra torsdag kl. 12:00 kan deltakere i Gatebil Drift Serie (GDS) og Gatebil Extreme komme, pluss alle andre som skal delta på Gatebil hele helgen. Også publikum som vil bo på campingen. PS! Dagsbilletter selges ikke på torsdag.

FREDAG 24 AUGUST
Fredag starter med GDS trening kl. 08:00. Deretter blir det masse frikjøring for både gate og banebiler, pluss korte treningspass for Gatebil Extreme. Kl. 14:00 kjøres årets nest siste løp i Extreme Time Attack. Så er det mye mer frikjøring. Sist på programmet fredag er GDS kvalifisering.

LØRDAG 25 AUGUST
Lørdag 08:00 åpner utstillingsområdet i det gamle depoet, hvor alle kan delta og vise frem sine biler. Samtidig starter frikjøringen på banen. Kl. 14:00 kjøres helgens første Race i Gatebil Extreme, løp 7 av 9 i cupen. Baneprogrammet lørdag avsluttes med spennende Top 16 finaler i GDS. På kvelden er det Aftertrack med premieseremoni, mens premier til de fineste bilene på utstillingen deles ut kl. 16:00.

SØNDAG 26 AUGUST
Søndagen begynner med kvalifisering i Biltema Breisladden hvor både gate og driftingbiler kan delta. De 20 beste går videre til finalen kl. 13:00. I mellomtiden er det masse frikjøring. Etter finalen i Breisladden er det nytt actionfylt Race i Extreme. Resten av dagen er satt av til frikjøring. PS! Halv pris på banekjøring søndag!

MER INFO OM:
Kjøp billetter på nett
Program all banekjøring
Frikjøring for gate og banebiler
(GDS) Gatebil Drift Series
Gatebil Extreme Series
Biltema Breisladden
Delta på utstillingen lørdag
Bo på campingen
Aftertrack lørdag kveld
Lei firmastands/bli partner
Kjør Gatebil M5 Taxi
RC Drifting

SE VIDEO FRA GATEBIL I JULI:[fve]https://www.youtube.com/watch?v=G3F-s8dl0L4[/fve]

Se stort bildegalleri fra Gatebil juli

BO PÅ HOTEL?
Største og beste hotell i nærheten er Quality Hotel og Badeland rett ved E6 i Sarpsborg, ca 15-20 minutter fra Rudskogen. Telefon til booking er: +47 69 10 15 00. Mer informasjon finner du på hotellets hjemmeside: www.superland.no

VEIFORKLARING
Rudskogen Motorsenter ligger langs riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Ca. 1 time fra Oslo, og 2,5 timer fra Göteborg.


Google kart til Rudskogen Motorpark i Rakkestad.

Kjøp billetter raskt og enkelt på nett