Episode 9 til 12 av Gatebil på TV2.no klare nå!

Fra før er 8 episoder fra serien om Gatebil 2015 lagt ut på TV2.no (gratis) og TV2 Sumo, og i dag onsdag 16 mars kan du se 4 nye.

LINK: Se alle Gatebil-episodene gratis på TV2.no

WAAGARD PÅ GOODWOOD DEL 2
Forrige uke var vi med Joachim Waagaard til Goodwood Festaival og Speed i England, hvor Joachim var blitt personlig invitert av Lord March for å kjøre med sin fantastiske BMW M4 driftingbil. Turen samen med Joachim til England var laget i 2 episoder, og andre episode kan du se nå.

PUPPER OG DRIFTING
I en hel episode kan du møte Lena Charlotte Westby, kjent fra Big Brother og diverse manneblader, som opererer ut sine 2 x 700 grams silkoninnlegg fordi hun heller vil kjøre drifting og trene bikinifitness enn å være puppedame.

AMPERT I GATEBIL EXTREME
Så blir det endelig også Gatebil Extreme. Gatebil Extreme er en sinnsyk oppvisning i de villeste bilene du kan tenke deg, samlet på en og samme bane. Historien i historien er et kræsj i første runde på Rudskogen i juli som ender med en voldsom utblåsning og nesten nevekamp etter løpet.

CAMPINGLIV
Og sist men ikke minst, fulle folk som fester på campingen på Rudskogen. TV2 forteller historien gjennom en utrolig morsom kar som heter André C. Nyland som kjører Volvo limousine rundt på campen.

LINK: Se alle Gatebil-episodene gratis på TV2.no

257506_1895941953609_2385520_oLena Charlotte Westby fra Brumunddal er opptatt av både kropp og bil. Hun stiller gjerne opp i en helfrekk positur som ‘panser-babe’, men aller helst sitter hun bak rattet i sin BMW driftingbil. Møt Lena Charlotte i episode 11 av GATEBIL på TV2.no.

Har du forresten lyst til å sponse Lena Charlotte?
Sjekk ut her.