GDS-KRISSE KLAR FOR MANTORP

Av totalt 28 deltakere i Gatebil Drift Series 2019 er det bare to jenter. Vår egen Iren Moen og finske Kristiina Aalto. Iren får vi se igjen på Rudskogen i juli, mens Krisse stiller til start også på Mantorp førstkommende helg.

– Jeg likte virkelig Gatebil på Våler, stråler Krisse.

– Jeg hadde aldri vært på Gatebil før, så det var en fantastisk opplevelse.

Krisse var imidlertid mindre glad for problemene hun hadde med bilen sin på Våler:

– Kvalifiseringen var på vått underlag. Jeg likte banen, men var veldig skuffet over egen kjøring og kvalifiserte ikke. Dagen etter prøvde jeg å kjøre på tørr bane, men fikk en motorfeil, så vi måtte dra hjem med en ødelagt bil, sier hun skuffet.

Før Mantorp har Krisse og teamet bygd opp motoren igjen. Senest i går slet de imidlertid med tekniske problemer og var usikre på om Krisse kunne stille til start på Mantorp. I dag kunne de imidlertid endelig melde at bilen fungerer som den skal.

– Nå håper jeg å få masse kjøretid, samt å unngå mekaniske problemer på Mantorp, uttaler Krisse.

– Mitt ultimate mål er å lære å kjøre bedre, men jeg vil gjerne kvalifisere til topp 16 i hvert fall i én konkurranse i løpet av sesongen.

GDS er sponset av Kärcher:

NESTE GATEBIL: