Det blir GDS i 2020!

I rekken av mange gode Gatebil-nyheter den siste tiden, er også nyheten om at det allikevel blir løp i GDS (Gatebil Drift Series).

Det så mørkt ut i mars, april og mai hvor nyheter om avlyste Gatebil festivaler kom på rekke og rad. Og dermed også selvsagt avlysning av alle konkurransene som kjøres på Gatebil.

Så åpnet det seg mulighet for å gjennomføre arrangementer med begrenset antall deltakere, og vi lanserte ‘Gatebil Trackdays’, kun for førere/ team -uten publikum. Og på ‘Gatebil Trackdays’ har vi bestemt å også kjøre løp i GDS.

Tilsammen var 26 av de beste norske og svenske drifting-førerne påmeldt for GDS 2020, og de fleste av disse er fortsatt klare for å delta slik det vil bli gjennomført i år.

GJENNOMFØRING:
Det vil bli 3 løp i GDS 2020, med 16-18 deltakere i hvert løp.

Løp 1 blir på Gatebil Trackdays på Mantorp Park i Sverhvor vi forhåpentligvis både norske og svenske kan delta sammen. Da vil de 8 beste svenske fra løp 1, og de 8 norske fra løp 2, møtes i en årsfinale for å kåre årets GDS-mester.ige den 14 til 16 august. Her vil  kun svenske førere ha lov til å delta.

Løp 2 blir på Gatebil Trackdays på Rudskogen i Norge den 28-30 august, og her kan kun norske førere være med.

Løp 3 / finalen blir på ‘Gatebil Festival’ på på Mantorp Park 25-27 september,

LYST TIL Å DELTA?
I utgangspunktet er konkurransen åpen for de som opprinnelig var påmeldt til serien for 2020. Men noen av disse har ikke anledning til å delta, så det vil være ledige plasser. Har du lyst til å kjøre, kontakt oss så snart som mulig. Både Norske og Svenske førere kan sende mail til Bjørn på bw@gatebil.no, eller ta kontakt på Messenger (Bjørn Wahlberg).

Vi vil da velge ut ca 5-6 svenske og norske førere som vil kunne være med.

– – – – – – –

GATEBIL WEBSHOP
Gatebil har endelig åpnet nettbutikk! Her kan du kjøpe alle de nyeste råtøffe Gatebil-klærne til både gutt/ mann, dame/ jente og barn. Tidligere har Gatebils klær kun vært til salgs på Gatebil festivalene. Hettegenserne på bildet under koster kr. 499,-. T-skjorte kr. 249,-.

Sjekk ut Gatebil nettbutikk her.

– – – – –