ALVIN LÆGREID, NORGE

Alvin er født i 1984 og kommer fra Sogndal i Sogn og Fjordane. Han kjører for NAF Motorsport Indre Sogn og er med i Team RFS Performance. Alvin startet med drifting i 2009 og har kjørt både NM, Norgescup og Powerdrift, med mange bra resultater. I 2014 vant han ‘NM breisladd’ på Gatebil, og i 2016 deltok han i 2 løp i Drift Allstars.

Alvin har i mange år kjørt en lyseblå Toyota Supra, men er nå i full gang med å bygge ny bil, en BMW 1-serie. Motoren fra Supraen skal brukes i BMW’n, og ellers blir det alt som trengs av gromme deler for å lage en konkurransedyktig pro driftingbil. Alvin har som mål og bygge bilen så bra som mulig for å forsøke å unngå typiske “barnesykdommer”, sånn at han kan være med å kjempe i toppen i Gatebil Drift Series og NM Pro allerede fra første løp i 2017.

ALVIN SINE SPONSORER: Westlake, Blanderiet, Neumann, RFS-Performance, Driveshaft Shop og Sogn Bilskade.

alvin_laegreid_4
Her er den nye bilen til Alvin Lægreid, en BMW 1-serie som skal være klar til sesongen 2017. Bildet ble postet på Alvin sin Facebook-side den 14 desember 2016, når bilen akkurat var kommet fra Jo Harry Linnerud for sveising av bur.

LINK: Tilbake til deltakere Gatebil Drift Series.

Gatebil hovedpartner 2017:
570x200_shell_v2