HIGHLIGHTS: SEMA SHOW 2014

2000 nye produkter, 2300 firmaer og over 1500 sinnsyke biler er det man på kort og godt kan si om Sema Show i Las Vegas. Verdens største bilmesse ble arrangert 4-7 november, og i god tradisjon valfarter mange nordmenn år etter år for å få med seg dette.

Ikke alle har mulighet å svippe over, så her er en kjappis på hva du gikk glipp av:

Vaughn Gittin JR hadde kanskje den nyheten som treffer oss i Gatebil-hjertet størst. Han stilte med ny og fet Ford Mustang RTR Spec 5. Ny look, ny bil og nye mods som vi skal få se mye av i 2015 sesongen.  Bilen ble ikke bare stilt ut, den fikk også noen runder på banen ved messa.

Ford feirer 50-års jubileum for Mustang, og i den forbindelse stilte de ut et helt dusin med modifiserte Mustanger på sin stand. Den nye Mustangen var også svært hot på mange av de andre standene på Sema i år. Når får vi se denne bilen på Gatebil?

RTR utgaven, byr på blant annet et bodykit, grill med ledlys, sportslig interiør, felger som er signert Vaughn Gittin JR for å nevne noe.

Se film fra Gittins kjøring på SEMA her: 

[fve][/fve]

image2-1024x732
Gatebil og DriftMonkey-venn, Daigo Saito avslørte sine planer for neste sesong. Her blir det også ny bil i FD. Nytt merke og enda mer hester. Nissan GT-R35 i sammarbeid med HKS. En VR38DETT motor som skal klare 1000 hester er bekreftet, som skal tyne det ekstreme dekkvalget; 21″ med 295/35 bak og 275/35 fremme. Dette blir den første bilen som vil kjøre med 21″ i drifting så langt vi vet.

06-ken-block-hoonicorn-mustang-1


Gymkhana kongen Ken Block har en ganske grei historikk over biler som er brukt i filmene sine. Først begynte han med Subaru Impreza rally bil før han gikk over til Ford Focus racerbiler. I hans neste film, Gymkhana Seven, går vi tilbake i tid. Ikke feil, denne bilen er drit sexy!
En helt ekstrem Ford Mustang fra ’65 ble vist frem på SEMA, som har fått navnet HoonicornRTR. Hvor ekstrem er den? Den er såpass rå at byggerne av bilen har brukt to år i garasjen. En Nascar-motor på 845 hk og et bodykit som er inspirert av blant annet DTM stilen gjør bilen til et smykke å se på. Vi gleder oss til film som slippes om kort tid!

03-scion-fr-s-tuner-challenge-sema-2014-1


Scion FR-S er en bil som er en bil som dominerer utstillingene på SEMA, og for tiende gang, ble det arrangert Scion Tuner Challenge. I år fikk Super Street magazine, GT Channel, og Speedhunters tildelt hele 15 000 dollar for å bidra med sine versjoner til årets SEMA Show. Et dommerpanel sjekket ut bilene, og Speedhunters stakk av med seieren for den feteste utgaven av Scion FR-S. Vi gratulerer!

NSX-Rocket-Bunny
Rocket Bunny kitet er nå mulig å få på Honda NSX!

01-vorsteiner-bmw-m4-sema-1
SEMA er stedet for tunere å vise frem nye kit. Her har Vorsteiner laget sitt kit for BMW M4.

Dette var bare et lite glimt fra SEMA. Nå er vi spent på hvilke bil du skal pimpe opp til neste sesong!
Vis oss gjerne ditt prosjekt!