GDS finale på Mantorp til helgen!

På Gatebil Mantorp Park nå til helgen den 27-29 september kjøres årets 4. og siste løp i GDS (Gatebil Drift Series). Johan Andersson fra Sverige er allerede utropt som årets mester, men å vinne det siste GDS-løpet er også stor prestisje.

Johan Andersson, som ble Svensk mester i 2018, kjører i år full sesong i GDS. Han vant de to første løpene, og ble nummer 4 i løp 3. Han har hele 100 poeng ledelse på fjorårets Norgesmester, Ole Morten Davanger. Så om Anderson ikke skal vinne GDS sammenlagt i 2019, må han prestere å ikke klare å kvalifisere seg til Top 16. Og det skjer ikke, på Andersson sin hjemmebane, Mantorp Park.

ÅPENT BAK ANDERSSON
Men bak Davanger på 2. plass er det mye mer tett. For bare 29 poeng etter er 2018 GDS-mester Ørjan Nilsen. Og kun 10 poeng etter Nilsen er GDS-vinner 2017, Mikael Johansson, som igjen er kun 3 poeng foran Odd Helge Helstad.

Så alt ligger tilrette for en utrolig spennende GDS-finale på Mantorp Park nå til helgen.

PARISERKURVAN
Nå på GDS løp 4 kjøres konkurransen i Pariserkurvan, i motsetning til GDS løpet på Mantorp i juni som ble kjørt i den nye Drifting-traseen ved den avstengte delen av banen. Pariserkurvan ble også kjørt under GDS i 2017.

Tor Anders Ringnes vant GDS løp 3

3. ÅR MED GDS
I Gatebil Drift Series deltar 26 av de beste drifring-førerne fra Norge og Sverige. Serien kjøres på 4 av årets 5 Gatebil-festivaler. 2019 er 3. år for Gatebil Drift series.

Les mer om GDS 2019

Kärcher sponser GDS –

NEXT GATEBIL: