Dmitriy Illyuk og Team Monster til Gatebil On Ice 24 januar!

Monster Energy bidrar med eksklusivt besøk på Gatebil On Ice 24 januar! Ikke bare kommer driftingproff Dmitriy Illyuk fra Ukraina, men også Monster Energy sin Europeske markedssjef, pluss X-Games vinner i Rallycross Liam Doran, blir å treffe på Gatebil i Sigdal neste lørdag.

Dmitriy Illyuk er 5 ganger Uakrainsk Mester i drifting, og i 2012 vant han det Øst-Europeiske mesterskapet som holder et veldig høyt nivå.

Neste lørdag den 24 januar, kommer altså Illyuk til Gatebil On Ice i Sigdal for å for første gang teste drifting på is, med en spesialrigget BMW bygget for anledningen.
www.dmitriyillyuk.com

Monster på let etter nye og sponse!
Med i teamet som kommer til Gatebil On Ice er også Monster Energy sin markedssjef i Europa, som alltid har øynene åpne for nye biler og sjåfører Monster kan sponse. Kanskje blir det deg?
www.monsterenergy.com

X-games vinner, Liam Doran!
Team Monster Energy sin store Rallycross-stjerne, Liam Doran fra England, kommer også til Gatebil On Ice. Riktignok uten bil, men den tidligere X-games vinneren takker mer enn gjerne ja om noen tilbyr han å teste bilen.
www.liamdoran.com

Så møt opp på Gatebil On Ice og se Dmitriy Illyuk kjøre mot bl.a. verdensstjerne Fredric Aasbø. Og har du med bilen din er det bare å satse for fult for å å imponere Monster Energy sine “talent-speidere”.

Les mer om Gatebil On Ice 24 januar her   |   In English

[fve][/fve]

plakat_onice_2015_liten_04