Japansk D1GP Stjerne til GATEBIL på Mantorp 13-15 juni!

Da er det like før det smeller på GATEBIL på Mantorp og vi har hørt noen rykter om at Ove Harlem og Team DriftMonkey dukker
opp på nytt med en gjestesjåfør i årets sesong.

Hvem kan vi glede oss til å hilse på denne gangen?

– Som endel av “THE MONKEY LIFE” tour 2014 så har jeg valgt å krydre teamet med en utenlandske gjestesjåfører til alle GATEBIL-festivalene. Runde 1 på Vålerbanen hadde vi besøk av FD stjernen Dai Yoshihara. Dessverre fikk vi turboras på torsdagen og ikke fikk tatt den helt ut da han måtte bytte låne bil med en av mine sjåfører.

Heldigvis er ny turbo er fikset og gjestesjåfør SUPRAen er nå klar. Denne gangen er det D1GP stjernen Tsuyoshi Tezuka fra Japan.
Tezuka er en venn av meg, og han var her faktisk i november 2010, og kjørte en av mine Nissan S15 på Solberg Extreme. Han var ikke sen om å svare ja på nytt da han fikk spørsmål om å komme til Sverige i år!

Ove vil presisere at alle GATEBIL-entusiaster må ikke være redd for å komme bort for en autograf eller et bilde sammen med driftingstjernen fra Japan.

DSC_0325
Tezuka-San har lang farts tid i D1GP sirkuset. Han kjører den klassiske Nissan Bee-R R324 Skyline som er bygd og sponset av tuning shopen Bee-R. Dette er en Skyline R32, med R34 look/front osv.

DSC_0864
Tezuka-San er en positiv person som elsker å showe å ha det gøy. Til helgen får du se han kjøre en av DriftMonkeys Toyota Supra! Kanskje han også vil delta i Svensksladden?

_CAM0290 copy
Her er Team DriftMonkey på GATEBIL på Vålerbanen i mai, med gjestesjåføren Dai Yoshihara. Lurer du på hvem som kommer på GATEBIL i juli? Følg med, oppdateringer kommer!

For mer informasjon om GATEBIL på Mantorp, klikk på posteren:
plakat_web