JUBLER FOR SESONGKORT

Søndag 09.12.2018: June Elise Marlén

Billetter til neste års Gatebil-festivaler ligger nå ute på våre nettsider. Som tidligere kan du velge å kjøpe dagspass eller festivalpass. Nytt denne gangen er at du også kan kjøpe sesongkort. Sesongkortet sikrer deg inngang på alle Gatebil-festivaler i 2019. Og ja, du kan kjøpe sesongkort som omfatter kun de norske festivalene, kun de svenske, eller alle fem. Uansett er det penger å spare på å kjøpe sesongkort i forhold til dagspass eller festivalpass.

Sesongkort omfatter tilgang til de samme områdene og attraksjonene som festivalpasset, også Aftertrack. 

Her kan du se bilder fra tidligere Gatebil-festivaler.

Vi tok en prat med noen trofaste Gatebil-fans, og fant fort ut at det jubles over at sesongkort nå er tilgjengelig.

FEM PÅ FACEBOOK:

Hva synes du om at Gatebil for første gang selger sesongkort?

Cecilie Arntsen: Det er så sykt greit! Jeg har vært på Gatebil fire år på rad og har alltid hatt lyst å dra på alle festivalene, både i Norge og i Sverige. Kjøper jeg sesongkort så slipper jeg å tenke på om jeg har råd eller ikke til neste arrangement. Da får man sikret seg anledning til å komme!

Sondre Nilsen: Det er jo helt genialt! Man slipper rett og slett all køen og kan bare nyte Gatebil-festivalene, én etter én.

Emil Læret-Martinsen: Det er veldig praktisk, da kan man sikre seg plass på alle Gatebil-festivaler, man slipper å kjøpe billetter for hver gang! Jeg kommer på så mange festivaler som mulig, og håper en dag jeg kan bli profesjonell drifter selv!

Rune P. Bjerke: Det er bra for alle bilentusiaster! Da vet man liksom at man kan komme å gå hele tiden, i stedet for å måtte kjøpe festivalpass for hvert eneste arrangement. Og så sparer man jo litt penger på det, det er bra!

Jan-Øystein Sørøy: Det er veldig bra, må jeg si! Tenk så mange som elsker Gatebil-show, nå kan man også spare penger om man kjøper sesongkort!

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.noeller bw@gatebil.no

Gatebil’s hovedpartner 2018: