Kärcher på Gatebil også i 2020!

Gatebil er stolte av at Kärcher fortsetter som partner for Gatebil Drift Series, Gatebil Super 3, og vaskeplassen på Gatebil festivalene i 2020.

– Vi er glade for å videreføre samarbeidet med Gatebil, sier Geir-Inge Hanssen, markedssjef for Kärcher Norge. – Gatebil er et sterkt varemerke og et stort marked det er viktig å syntes i.

– Som partner må man ha perspektiv over flere år. Da vil vi oppnå en større tilhørighet og få best mulig effekt, det at folk forbinder Gatebil med Kärcher, fortsetter han.

– Vi merket i fjor en tydelig økende etterspørsel og at folk på Gatebil liker produktene våre, særlig høytrykkspylerne på Kärcher sin vaskeplassen.

 – At Kärcher fortsetter med den fine vaskeplass er viktig for alle deltakere, sier Gatebilsjef Hans Jørgen Andersson. – Dette er en veldig god service. Både for de som kjører på banen, og for de som gjør bilen klar for utstilling. 

– Ved å også være sponsor for Super 3 og GDS-serien, kan vi legge mer trykk på synligheten på to konsepter som vokser i popularitet på Gatebil, forteller Geir-Inge, som er ansvarlig for Kärcher sin deltagelse på de Norske festivalene.

– Kärcher som seriesponsor for GDS og Super 3 er perfekt, sier Gatebilsjef Hans Jørgen. – Ikke minst er Kärcher veldig rause med å gi fine produkter til de beste i hver konkurranse, noe deltakerne setter veldig stor pris på.

Se Gatebil datoer for 2020

DETTE ER GDS
GDS (Gatebil Drift Series) ble startet i 2017. I serien deltar 25-30 av de beste drifting-førerne fra Norge og Sverige. GDS kjøres på 4 av årets 5 Gatebil festivaler, med 2 løp i Norge og 2 i Sverige. Johan Andersson fra Sverige vant Gatebil Drift Series i 2019.

Disse deltar i GDS 2020

– – – – – –

DETTE ER SUPER 3
Super 3 er en ‘team drifting konkurranse’ som kjøres på Gatebil sin store festival på Rudskogen i juli. Super 3 handler om å samarbeide og ikke kjøre duell som i ordinær drifting. 3 biler på lag forsøker å kjøre så tett, bredt og raskt som mulig. Nærmere 30 lag / 90 førere deltar hvert år. Gatebil Super 3 er en spektakulær og heftig konkurranse for både publikum og førere. ‘Team Toyota’ vant Super 3 i 2019.

PÅMELDING 2020: frisak@gatebil.no

– – – – – –

VANT 5 DESIGNPRISER
Kärcher fikk nylig hele 5 prestisjefylte priser av ‘German Design Award 2020’. Produktene var den lille hendige K5 Compact høytrykkspyleren, den elektriske isskarapen EDI 4, og den nye smarte WV 6 vindusvaskeren. Alle fra Kärcher’s Home & Garden-serie. Fra proff-serie vant den batteridrevene støvsugeren HV 1/1 Bp, og bilvaskemaskinen CWB 3 Klean Star iQ.

– – – – – –

KÄRCHER WEBSHOP
På Kärcher sin nettside er det en stor nettbutikk hvor du kan kjøpe alle Kärcher produkter. Både fra ‘Home & Garden’ serien, og produkter fra serien som heter ‘Professional’.

Kärcher får du selvsagt også kjøpt i massevis av butikker over hele Norge.

Besøk Kärcher webshop

Kärcher Norge på Facebook

– – – – – –

OM KÄRCHER
I 2010 feiret Kärcher sitt 75 års jubileum og i mai samme år nådde antall solgte høytrykksvaskere 50 millioner. Med nesten 7500 ansatte på verdensbasis, 7 279 000 solgte enheter, en omsetning på 1526 millioner Euro, 381 nye registrerte patenter, og over 150 nye produkter i 2010, er Kärcher verdens største produsent av rengjøringsmaskiner og utstyr. Det kommer vi til å arbeide for å kunne fortsette å være.

Som verdensleder innen rengjøringsteknologi går Kärcher i front når det gjelder utvikling og innovasjon. Dette beviser vi mest av alt ved å utvikle teknologiske nyvinninger hvorav flere har mottatt priser for blant annet innovasjon og miljøvennlighet m.m. Vi skal fortsette å skille oss ut ved hjelp av oppdatert kunnskap og innovative løsninger også i fremtiden, og har derfor fokus på at våre ansatte skal inneha de ypperste kvalifikasjoner. Kärcher kommer alltid til å levere produkter i toppklasse så lenge dette ivaretas.

Besøk Kärcher sin nettside.

– – – – – – –

NEXT GATEBIL: