Kenneth Moen klar for GATEBIL-Extreme i Lambo!

Driftingfører Kenneth Moen utfordrer GATEBIL Extreme-feltet på festivalene i 2016. Denne helgen har han vært på Vålerbanen og testkjørt Lamborghini Gallardo GT3 EVO under NM i Racing. Bilen klasser innunder GT1, og etter noen få runder gikk det styggfort! ( før det smalt…!)

Yes, det er vel ikke akkurat noe hemmelig; jeg har skrotet en Lambo i helga, forteller Moen. Dessverre punkterte jeg høyre bakhjul på curbsen og mistet fullstendig styring da jeg seilte utpå gresset. Det resulterte i litt kosmetiske skader i tillegg til at nav og styreledd røyk. Dermed måtte vi parkere bilen for helga, men vi veldig ladd for neste sesong på Gatebil med denne bilen!

lambo2Gallardoen på 1150 kg med sine 540 hester kan piskes enda hardere rundt banen. Kenneth som har massevis av racing erfaring fra tidligere, er helt sikker på høvle av et par sekunder til når han blir bedre kjent med bilen.
Dette er en bil uten det helt store rattutslaget jeg er vant med, i tillegg til at motoren sitter bak sjåfør og ikke foran. Jeg er så glad det gikk såpass fort allerede etter noen runder og det var på slitne hjul! Neste år blir det nye dekk, og vi skal ikke lunke bakerst i Gatebil Extreme-feltet. Uten å nevne noen navn,  så håper jeg å puste på noen velkjente biler i toppen.

_CST6570 copyTeamsjef Radni Molhampour i Team Brian James Trailers har ambisjoner for gutta i teamet neste år.
Det er veldig jevnt i toppen, det er nesten 10 biler innenfor samme sekundet. Men vi vet jo at Kenneth er en habil sjåfør, og han kan kjøre fort! Vi satser på topp 3 i Gatebil Extreme i 2016! Fra før av har vi også med oss Oskar Sandberg som kjører Nissan 350Z, som allerede har gjort seg bemerket i feltet. Denne bilen har hatt lite effekt denne sesongen, til vinteren får den diverse oppgraderinger i Japan og skal komme tilbake til Norge til våren med ca 500 hester. Det vil merkes!

kenny moen fdFør vi får se Kenneth Moen kjøre Extreme i 2016, er det en siste ting som skal gjennomføres før sesongen er over for i år. Siste runden i Formula Drift kjøres som kjent på Irwindale i oktober.
Gleder meg masse til sesongen siste løp. Jeg får med meg Christer Halvorsen som skal mappe en ny og større motor. Da satser vi på 800 kjørbare hester på hjul. Forhåpentligvis kan vi klartre enda noen plasser opp på listen sammenlagt. Går alt etter planen, satser vi selvsagt på enda en sesong i FD neste år også, i tillegg til å gi alt i Gatebil Extreme!

LINK: Dette er GATEBIL Extreme.

LINK: Førere i GATEBIL Extreme.