Alle må bruke kjøredress på Gatebil!

GATEBIL TAR SIKKERHET PÅ ALVOR!
I 2016 innførte Gatebil i sammen med NBF (Norges Bilsports Forbund) krav om kjøredress for alle som skal kjøre på banen. Kravet kommer frem i NBF-reglementet «Banedag» som all frikjøring på Gatebil og andre tilsvarende arrangementer er underlagt. Dette gjelder både for fører og passasjer. Det har tidligere vært påbud med kjøredress under Gatebil Extreme og drifting konkurranser, men nå vil dette altså gjelde også for drifting, sportscar og Gatebil frikjøring. Denne innskjerpingen bedrer sikkerheten ytterligere til alle som kjører på banen.

HER ER HVA NBF KREVER:
Kjøredressen skal bestå av hel overall som kan lukkes tett ved hals, håndledd og ankler. Dressen skal være laget av flammehemmende materiale. De mest brukte tekstiler er Nomex III og Proban behandlet bomull. CIK-godkjente dresser (karting) tillates ikke benyttet i bil.

GUNDERSEN MOTORSPORT HAR DRESSER FRA 1.490,- KRONER.
Gatebil sin partner Gundersen Motporsport har det største utvalgene av kjøredresser i Norge. Gundersen er Norsk importør av Sparco og har dresser fra kroner 1.490,- (Sparco ONE). Har du lyst på en enda bedre dress er Sparco RS2 og LUNARGRID to bestselgere som alltid finnes på lager i alle størrelser. Gundersen Motorsport kan selvsagt også lage kjøredresser etter ditt design og med dine sponsorlogoer.

DU KAN OGSÅ LEIE DRESS PÅ GATEBIL!
På alle Gatebil festivaler i Norge i sommer blir det også anledning for å leie kjøredress på standen til Gundersen Motorsport. Pris fra kr. 149,- til 399,-.

LINK: Sjekk ut Sparco kjøredressr hos Gundersen Motorsport.

sparco_5
SPARCO ONE: Sparco sin rimeligste kjøredress ONE koster kun kroner 1.490,-. Denne dressen har kun generell branngodkjenning, som er minstekravet til kjøring på banedag. Denne dressen er ikke en FIA-dress (kun SFI-godkjent). Dressen leveres i alle størrelser og som Henry Ford sa; “You can have any colour as long as it’s black.”. Det er også denne dressen som leies ut på standen til Gundersen Motorsport på alle Gatebil festivaler i Norge i 2016.

sparco_2
SPARCO LUNARGRID: En nyhet for 2016 som har vekket oppsikt i markedet for sin stilrene design, komfort, og sitt utseende. Dressen er den eneste Sparco modellen med Boot cuffs eller nascarbein som standard. Dette betyr at bena ser mer ut som ett bukseben. Flere av de proffe teamene på Gatebil kjører med denne typen i 2016 sesongen. Pris kr. 7.960,-

sparco_4
SPARCO RS2: En veldig populær og fin dress som også er ett av Sparco sine rimeligste alternativer for FIA godkjente dresser. Denne dressen har alt du har behov for i en kjøredress som bl.a. naturlig stamme som puster ekstremt godt, friflytende ermer for minimal motstand, bukselommer, belte, og strekkfelt i korsryggen for komfort på langsikt. Pris kr 3.495,-.

LINK: Sjekk ut Gundersen Motorsport.

Gatebil hovedpartner for 2018: