Kommer SMR Porschen til Gatebil Mantorp?

Artikkel skrevet av: June

Det blir masse spenning og action på Mantorp Park førstkommende helg 14-16 september, når Extreme-feltet legger seg ut for å måle styrke i årets siste race på lørdag. Selv om Trond Garberg allerede har sikret seg sammenlagtseieren, er ikke det en grunn for de øvrige deltakerne til å ligge bakpå. Heller ikke Trond har tenkt å hvile på laurbærene. Hver eneste seier er prestisje i Extreme.

– Vi kommer, og vi skal gi full gass, som vanlig, bekrefter Trond Garberg. – Håper på fint vær, sånn at det blir et jevnt løp, gliser han.

Det har lenge vært knyttet stor spenning til om  svensk-italieneren Rickard Cornacchini vil komme til å kjøre med sin Porsche RSR GT2, eller SMR Porschen, som den også er kjent som. Cornacchini har en personlig rekord med denne bilen på Mantorp på 1:14.674. Til sammenligning var beste rundetid på Gatebil på Mantorp i juni Kai Roger Bakken med 1:16.977. Her kan altså “norbaggarna” virkelig få noe å bryne seg på. Cornacchini har garantert lyst til å komme ned på 1:13….

Også i Time Attack vil det bli kniving. Først og fremst for å få pole position i lørdagens race, men også for å dra i land seieren i Time Attack sammenlagt. Her må man vel kunne si at Kai Roger Bakken har et godt utgangspunkt, selv om han har Trond Garberg ganske så tett oppi hekken, og med svenskene Robin Jonasson og Börje Hansson på henholdsvis tredje- og fjerdeplass.

– Vi kan vinne Time Attacken om jeg blir nummer én på fredag og Kai Roger blir nummer tre, forklarer Jonasson. – Vi har ingen ting å tape, så vi går all in!

Resultater sammenlagt Extreme Time Attack

Resultater sammenlagt Extreme Race

Det ble litt ampert da Cornacchini og Kai Roger Bakken fightet om å vinne Gatebil Extreme på Mantorp september 2015. Se video:
[fve]https://vimeo.com/140576467[/fve]

Her blir det altså en fight vel verdt å få med seg om de tre øverste plassene i Time Attack, så få med deg kompisen og venninna til Gatebil på Mantorp park førstkommende helg. Klikk på bildet under for mer info om arrangementet: