Vinn innreding fra Altigarasjen!

Sliter du med å få orden i Garasjen? Da skal du delta i Gatebil’s partner Altigarasjen.no sin store konkurranse hvor du kan vinne en splitter ny topp kvalitet garasjeinnredning. I tillegg vinner 3 stykket ett stort Gatebil verktøysett.

SLIK DELTAR DU
Å delta er veldig enkelt! Du sender bare en mail til Haakon i Altigarasjen.no med ditt navn og adresse, og legger ved minst et bilde av din garasje som sårt trenger ny innredning. Du må også skrive litt om hvorfor akkurat du bør vinne.

SEND MAIL TIL: haakon@altigarasjen.no

DETTE KAN DU VINNE
Du kan altså vinne en Altigarasjen.no garasjeinnreding modell5. Innredningen er pulverlakkert i sort og grått, og lengden er hele 332 cm, høyden 200 cm og 50 cm dybde.  Alle skap og skuffer er låsbare, og skuffer har skinner med kraftige kulelager. Vektbelastningen pr. skuff er på opptil 25 kg. Benkeplaten er i stål og hele 3,5 cm tykk og tåler røff bruk. Alle overskap, høyskap og underskap/skuffer kommer ferdig montert.

Les mer om Altigarasjen.no

3 VERKTØYSETT I EKSTRAPREMIE
I tillegg til hovedpremien er alle deltakere i konkurransen også med i trekningen med av 3 store Altigarasjen.no Gatebil verktøysett, verdi kr 1790,-. Dette er samme verktøysettet som til høyre på bildet over. Dette er topp kvalitet verktøy fra KCL med livstids garanti. Vinnere av verktøysettene blir trukket helt tilfeldig blant de som deltar i konkurransen om å vinne en garasjeinnredning.

DETTE ER JURYEN
Juryen består av disse 3. Til venstre Haakon Volden Saga fra Altigarasjen.no. I midten Erik Nilsen, driver av VTS Solution, som bl.a drifter Fredrik Aasbø sin Rockstar Toyota GT86 driftingbil. Og til høyre, Gatebilsjef Hans Jørgen Andersson.

PREMIEN DELES UT FØR JUL
Vinneren kåres 10 desember og premien leveres selvsagt fraktfritt. Den heldige har dermed innredningen fra Altigarasjen.no på plass i sin garasje før jul. Det samme med Gatebil verktøysettene.

Del konkurransen på alle dine sosiale kanaler, og husk selvsagt å følge Altigarasjen.noFacebook og på Instagram.

NEXT GATEBIL: