LEDER GDS – LOVER Å GI JERNET PÅ HJEMMEBANE

Svenske Johan Andersson stakk av med seieren i første runde av GDS, som ble kjørt på Våler i mai. Om halvannen uke setter han seg bak rattet på hjemmebane på Mantorp Park, og er ytterst motivert for å holde på ledelsen i GDS-serien.

LINK: Se bilder fra Gatebil på Våler her.

– Sesongen startet veldig bra for meg og teamet, sier Andersson.

– Vi dro til Våler for å kjøre første delkonkurranse i GDS, på en bane som var helt ny for meg. Været var skiftende hele helgen, og det vekslet mellom vått og tørt underlag, noe som gjør det vanskelig å komme ordentlig inn i kjøringen.

Andersson klarte imidlertid å sikre seg en andreplass i kvalet på fredag, og kjørte seg altså helt til topps i lørdagens finale.

– Det var kjempegøy å vinne, og jeg er veldig fornøyd, konstaterer Andersson:

– Neste konkurranse blir på Mantorp Park, min hjemmebane. Jeg skal gi 100 prosent for å være med og kjempe om serietittelen i høst. Hver eneste delkonkurranse er ytterst viktig for å ta poeng og henge med i toppen.

Andersson har hatt service på bilen og gått over forstilling og bakstilling. Ingen store endringer før han stiller til start på Mantorp.

– Det er flere som kommer til å slåss om førsteplassen på Mantorp, Emil Bogen er definitivt en av dem, men jeg er veldig sulten på å vinne på hjemmebane, så jeg skal virkelig gi jernet, lover Andersson.

GDS er sponset av Kärcher:

NESTE GATEBIL: