Fredrik Åhlin og Leo Vegas WRT til Gatebil på Mantorp!

Skandinavias største nettcasino Leo Vegas er  i 2015 sponsor til Gatebil på Mantorp Park. Leo Vegas deltar også med stor stand, sammen med en av Sveriges beste rallyfører, Fredrik Åhlin!

23 år gamle Fredrik Ahlin fra Karlstad kjører en Ford Fiesta R5 i Rally-VM i WRC2 klassen for ‘Leo Vegas World Rally Team, og bilen har han selvsagt med seg til Gatebil på Mantorp.

WRC2-bilene er veldig lik de vanlige WRC-bilene som Norske Mads Østberg og Andreas Mikkelsen kjører. Chassis er det samme, men litt mindre effekt i motoren og litt mindre spoilere og greier på karosseriet.

FRA MOTORCROSS TIL RALLY-VM!
Fredrik Åhlin startet med Motorcross og deretter gokart, før han som 16-åring begynte med rally. I 2011 da Fredrik var 19 år, fikk han sponsorkontrakt med Pirelli for å kjøre Rally VM for junior. Fredrik kjørte i Junior VM også  i 2012 og 2013, før han i 2014 fikk kontrakt med Team Dmack for å kjøre WRC2. I 2015 startet samarbeidet med Leo Vegas WRT, hvor planen er å kjøre utvalgte VM-runder i WRC2 og og nasjonale Svenske løp.

De 3 siste løpene har endt med 2 seire og en andreplass, og et av løpene han vant var South Swedish Rally som er Sveriges største løp etter VM-løpet Rally Sweden. I Rally Sweden 2015 lå Fredrik an til å kapre 3. plassen han fikk i fjor, men med en snurring på slutten endte han på 6. plass.

fredrik_02

– 2015 handlar om att bygga ihop teamet inför en full säsong i 2016  där vi siktar på VM titeln i WRC2′ forteller Fredrik, og legger til at han gleder seg til å oppleve Gatebil på Mantorp Park til helgen.

Leo Vegas håper selvsagt at alle besøkende på Gatebil kommer innom standen, prater med Fredrik og sjekker ut bilen, og at flest mulig også deltar i Leo Vegas sine konkurranser hvor du kan vinne masse fete premier.

FAKTA OM BILEN:
Ford Fiesta R5 – 1.6-liters turbo med 32 mm restriktor. Effekt ca. 300 hk och 450Nm. 5-växlad sekventiell Sadev girkasse. 4×4 drivverk med Sadev differ. Reiger chassis med Ford M-Sport inhouse hjulupphängning och AP bromsar. Vikt: 1250.

LINK: Les om Leo Vegas Powerslide Contest 2015

plakat_mantorp_juli_web_01