Nytt Gatebil Magazine i salg 14 februar!

Torsdag 14. februar havner det et rykende ferskt blad i postkassen din om du er abonnent! Velger du å vente til bladet havner i butikkhyllene, får du sette av datoen 18. februar.

Er du ikke allerede abonnent, kan du enkelt fikse det her.

Her er litt av det som venter deg i Gatebil Magazine nummer 1.2019:

HJEMMELAGET IKÒN! Magnus deler fornavn med en av verdens mest kjente Porsche-samlere; Magnus Walker fra USA. Men det er ikke bare navnet svensken deler med amerikaneren – Magnus Dahlqvist har også en sterk forkjærlighet for Porsche.

I dette nummeret kan du lese om hvordan han videreførte Porsche sin skrinlagte plan om å bygge Porsche 924 med femsylindret Audi-motor tidlig på 70-tallet. Nøkkelord: Audi 2,2 20v og en hel del attåt! I motsetning til den originale 924, er det ingenting her som kan kalles skuffende!

– – – – – –

48-ÅRING MED KUL STIL! Sindre er ikke typen du ringer for å spille musikk i dåpen til babyen din. Han spiller i et Punk-band hvor forsterkerne alltid står på 11, og takten er vrien å danse til. En slik kar kan ikke ha en ordinær bil – så Sindre ruller rundt i en klassiker fra 1970 med moderne luftunderstell!

– – – – – –

FORBANNELSEN ER BRUTT…? Andreas Olsson har vært vågal nok til å overta en av Kenneth Moens biler. Moen har jo egentlig aldri vært velsignet med at det mekaniske holder – selv ikke når bilen er bygget av driftelegenden Papadakis.

Unge Olsson har gjort grep, og bilen skal forhåpentligvis holde en hel sesong – i tillegg til å ha blitt fin nok til potensielt samle pokaler på utstilling!

– – – – – –

KING KONG. Ronny Teigen er fra Husnes. Mer informasjon trengs egentlig ikke for å forstå at her dreier det seg om biil, gjerne ytterst optimalisert til formål besteforeldre hater. Ronny er tilbake memd det som kanskje er Europas råeste Camaro – bygget for å kappkjøre med fly, og Extreme-feltet på GATEBIL.

– – – – – –

STJERNESKUDDET FRA VESTLANDET! Ørjan Nilsen er en av de store snakkisene i Norge for tiden. Svært få gjør det like skarpt som han i drifting, og vi forteller deg om hvordan han trener, og hva han har gjort mot Soareren for å få den til å yte maksimalt hele tiden!

– – – – – –

TO KARER – TRE BOKSTAVER. Ole Alexander tok med seg guttungen til GATEBIL-festivalen for å se på all moroa der, men også for å vise frem bilen sin. Til vanlig defineres Mercedes ofte av eldre menn med sixpence og god tid – med mindre det står AMG på bakluken. Da blir historien en helt annen. Eksoslåt som kan surne melka før den har forlatt kua, og sorte spor i asfalten så langt man har bensin på tanken.

– – – – – –

UNDER PANSERET MED: JUNE ELISE. Du har sett navnet før om du leser sakene som blir lagt ut på www.gatebil.no.June er jenta du skal snakke med på treff, og her kan du få vite litt om henne før du byr henne på din historie!

– – – – – –

Abonner på Gatebil Magazine og Autofil!

Bilder i artikkelen:
Forbannelsen / King Kong: Edd A. Garvik
48-åring / stjerneskudd / tre bokstaver: Foto: Kaj Alver
June: Privat.
Ikon: Anna Thors.

Kjøp billetter til Gatebil festivaler