Andrè Villa show på MC-messa!

Fredag til søndag 6-8 mars 2015 er det endelig igjen klart for den store mc-messa på Norges Varemesse på Lillestrøm utenfor Oslo.

MC Messa er som alltid proppet med massevis av nyheter for mc-frelste. Importørene har med de nyeste modellene, og utstyrsleverandører viser det siste av kjøredresser, hjelmer, støvler og alt som trengs enten du kjører R-sykkel, chopper eller scooter. I tillegg deltar mc-klubber og foreninger, og du kan oppleve massevis av klassikere, custom-sykler, motorsport, ATV  og scootere.

Hvert år er det også mange aktiviteter, og årets store attraksjon er et spektakulært FMX motocross-show med bl.a. Andre Villa.

Andre Villa, en av verdens beste!
Andre Villa har i mange år vært en av verdens beste FMX-førere. I 2006 kjørte han sitt første X-Games, og i 2008 ble han Verdensmester. I 2008 ble han også kritisk skadet under et stevne i Polen, hvor han brakk begge bena. Han trente seg tilbake i verdenstoppen, og senest i 2013 vant han både sølv og bronsje i X-Games.

Bryce Hudson og Jamie Squibb kommer også! 
Med til Norge har Andre Villa med seg to gode FMX-kompiser. Fra California i USA kommer X-Games vinner Bryce Hudson, og fra England 3 x Britisk mester Jamie Squibb. Sammen skal de lage et superheftig FMX-show, som alene er verdt å besøke MC Messa 6-8 mars 2015 for å oppleve.

Program FMX:
FMX-showet blir hele 2 ganger daglig både lørdag og søndag i den store B-hallen. Det blir godt med tribuneplasser, og publikum kommer tett på førerne.

Lørdag 7 mars klokka 12:00 og 15:00.
Søndag 8 mars klokka 13:00 og 15:00.

Inngang er så klart inkludert  i inngangsbilletten til MC Messa.

http://www.messe.no/no/MCmessen/

Se råtøff video med Andre Villa og Jamie Squibb:

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=wz3RBAV_QNg[/fve]

Promo video MC Messa 6-8 mars 2015:

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=RdrS6sdVmgU[/fve]

Her er 3 kule nyheter du kan glede deg til:

15spbk_r1m_b2_003_1

Yamaha R1/R1M
Endelig har Yamaha oppdatert sportssykkelen R1 – råtassen som umiddelbart ble et ikon da den kom på markedet i 1998. Den gamle helten har falmet de siste årene og entusiastene har skreket høyt etter en etterlengtet oppdatering. Og nå har de fått svaret. Yamaha kliner til med 200 hester, en helt ny Deltabox-ramme og fullspekket med MotoGP YZR-M1-teknologi.

Yamaha presenterer også en M-versjon i et begrenset opplag. Denne har Öhlins-dempere og er beregnet for baneracing.

Raske fakta:  199 kg  /  998 ccm   /  200 hk  /  Kr. 239.900,-

2015-Kawasaki-Z300-3

Kawasaki Z300
Også de med A2-lappen kan nyte nyheter under MC-messen 6.-8. mars. Denne snertne streefighteren fra Kawasaki er som snytt ut av nesen på sine storebrødre i samme segment. Motoren er den samme som på Ninja 300; en tosylindret 4-takter på 296 ccm som yter 39 hestekrefter. Med tanke på vekten på 168 kilo sparker den nok bedre fra seg enn man kan tro ved første øyekast på de tekniske dataene. Modellen er godt utstyrt, med blant annet trygg slureclutch som hjelper deg å unngå låsing av bakhjulet ved hard nedbremsing. Kanskje dette er din første mc?

Raske fakta:  168 kg  /   296 ccm  /   39 hk  /   Kr. 71.490,-

01-DUCATI-SCRAMBLER-LOOKBOOK

Ducati Scrambler 
Motorsykkel handler om følelser og Ducati treffer som et spyd midt i hjerteroten til mange retroentusiaster med nye Scrambler. Scrambler finnes i flere ulike varianter; Urban Enduro, Icon, Classic og Full Throttle. Urban Enduro har eikefelger, og minner mest om de gamle scramblerne, Ikon er det rimeligste alternativet. Her får du støpte felger og en rimeligere sal, men samtidig den retrolooken du er ute etter. Full Throttle har sort lakk med gul grafikk. Lydpotten er en Termignoni (gir bedre ytelser og spiller vakker symfoni).

Raske fakta:  803 ccm  /   192 kg  /   75 hk  /   Fra kr. 112.200,-

Flere nyheter, program og priser på: Mc-messa sin nettside 

MC-Messen_70x100cm