Vil du være med i Gatebil sitt media crew i 2018?

Gatebil skal i 2018 satse mye mer på både film, foto og artikler her på Gatebil.no. Vi skal derfor utvide vårt medie-crew, og ønsker å komme i kontakt med både gutter og jenter som har film og foto som sin lidenskapelige hobby.

VIL DU LAGE ARTIKLER PÅ GATEBIL.NO?
Gatebil har fått ny nettside, bedre tilpasset mobiltelefoner enn den forrige. Her finner du alt av informasjon om Gatebil festivalene, men også en god del artikler. Og i år skal vi lage mange flere. Alt fra Gatebil-relatert nyheter og sladder, til større reportasjer om mange av deltakerne på Gatebil, og ikke minst om bilene du kan oppleve på festivalene.

Vi ønsker derfor å komme i kontakt med bil-interesserte gutter og jenter som har lyst til å forsøke seg som Gatebil-journalist. Du trenger ikke være foto-ekspert, og du trenger heller ikke å kunne reise rundt, så ingen krav til at du er 18 år og har førerkort. Du kan sitte hjemme og bruke nettet og telefon for å finne det som trengs av informasjon for å lage en artikkel.

LINK: Les om Gatebil Vålerbanen 25-27 mai.

LYST TIL Å BLI MED I GATEBIL FILM-CREW?
I 2017 brukte Gatebil sitt film-crew mye tid med å hjelpe TV 2 Zebra med opptak til sesong 3 av Tv-seien ‘GATEBIL’. Det ble derfor mindre tid enn før til å lage web-filmer. Det som ble filmet i fjor kommer på TV til høsten, men hva som skjer med Gatebil-serien videre er litt usikkert. I 2018 vil det derfor være full fokus på å lage filmer du kan se her på nettsiden og på Gatebil sin Facebook og Instagram-side.

Under festivalene bli det kortere stemningsrapporter og intervjuer, også kommer ‘Aftermovie’ kort tid etterpå. Det samme gjør filmer fra både Gatebil Extreme og Gatebil Drift Series.

I tillegg har vi i 2018 tenkt å reise rundt å besøke profiler i Gatebil-miljøet og se nærmere på både bilene og sjekke ut hvordan de har det i garasjen. Pluss annet som vi tror kan bli kult å lage film om.

 Frederik Rolfsen (på huk foran) skal hjelpe til med å lage Gatebil webfilmer i 2018. Fredrik er mannen bak Gatebil-serien på TV 2 Zebra, og på bildet over viser han stolt frem trofeet fra ‘London Motor Film Festival 2016’ hvor en av episodene vant pris for ‘Årets dokumentar’. Frederik var også med å lage de legendariske Gatebil DVD-filmene, og har lang erfaring som både filmer og klipper for NRK, TV 2 og forskjellige produksjonsselskaper. Frederik kjenner Gatebil-miljøet bedre enn de fleste, og har selv en råtøff og lynrask Lotus Exige han bruker på både Gatebil frikjøring og i Gatebil Extreme.

På Gatebil i 2018 skal Frederik gjøre alt fra å organisere opptak og redigering, til å ha mye av ansvaret for det som blir laget etter festivalene. Så vil du være med i Gatebil sitt film-crew, er Frederik mannen å kontakte! Send mail til frolfsen@gmail.com

VIL DU BLI GATEBIL-FOTOGRAF?
Gatebil poster hundrevis av bilder fra festivalene i galleriet. Og i 2018 ønsker vi at bildegalleriene skal bli enda større. Flere bilder av biler på banen, flere utstillingbiler, bilder av team og stands, mer bilder av dekorerte campingvogner og sprell på campingen, og ellers flere bilder av alt mulig som skjer hvor det er god Gatebil-stemning.

Vi ønsker derfor å komme i kontakt med både gutter og jenter i alle aldre som har lidenskap for biler og fotografering, og har blikket for å fange det rette Gatebil-øyeblikket.

TA KONTAKT!
Har du lyst til å være med i Gatebil sitt Media crew er det bare å kontakte oss med en gang. Honorar for bidrag vil variere etter hva du skal gjøre, hva slags erfaring du har, og om du har film og fotoutstyr selv. I starten er de fleste nye med for å prøve, også blir vi enige om hvordan vi gjør det videre.

Send oss mail hvor du forteller litt om deg selv, og legger ved noe du har gjort før. Bilder, video eller noe du har skrevet.

For artikler på nettside og foto, kontakt Bjørn på bw@gatebil.no

Vil du være med i Gatebil sitt film-crew, sender du mail til Frederik. frolfsen@gmail.com

Camilla Smistad Tofterå har vært Gatebil sin faste stjerne-fotograf siden 2013, og før dette jobbet hun 7 år i Gatebil Magazine. Camilla vil være med på flere av Gatebil-festivalene i 2018 også. Bilde er tatt av Christoffer ‘Coffe’ Johansson, også en av Gatebil’s faste festival-fotografer.

Simon Klovning sin første bilfilm var fra NM i Olabil. Vi i Gatebil syntes denne filmen var veldig bra, og vi spurte om han også ville være med å lage filmer for oss. Dette var i 2014 da Simon var 17 år, og siden har han vært med på hver eneste Gatebil-festival. Simon er med i Gatebil sitt film-crew også i 2018.


En av Gatebils trofaste fotografer er Christoffen ‘Coffe’ Johansson fra Trollhättan i Sverige. Coffe er alltid på hugget når noe skjer, men her tok han det lite lugn. Coffe har fotografert på Gatebil siden 2010.


Per Ottar Walderhaug er eldstemann i Gatebil sitt Foto-crew. Han er en av Norges mest premierte naturfotografer, men Per Ottar er også lidenskapelig opptatt av biler. Å fotografere på banen syntes han er super erfaring å ta med seg ut i naturen for å bli enda bedre til ta bilder av fugler og andre dyr som flyr eller løper av sted. Per Ottar sine Gatebil-bilder kan du se i bildegalleriet her på Gatebil.no.

Vil du være med å lage filmer, fotografere eller skrive artikler på nettsiden, send oss mail hvor du forteller litt om deg selv, og legger ved noe du har gjort før.

For artikler på nettside og foto, kontakt Bjørn på bw@gatebil.no

Vil du være med i Gatebil sitt film-crew, sender du mail til Frederik. frolfsen@gmail.no