MEGUIAR’S MED NY NETTSHOP

Lenge siden du har besøkt Meguiar’s på nett? Da er det vel verdt å avlegge dem et besøk i nettleseren, for mye er annerledes etter at de nye nettsidene ble lansert tirsdag.

Tekst: June Elise M. Sørensen

Meguiar’s er verdens eldste bilpleieprodusent og blant de største i verden i sitt segment. De er også en av Gatebils trofaste partnere gjennom mange år. I tillegg til utsalg hos en rekke forhandlere, har de nå oppgradert sine nettsider, slik at det blir enklere for oss forbrukere å bestille god bilpleie hjemmefra, uasett om det er til privat bruk, profesjonelt eller til båt.

Den nye nettsiden kan du besøke her!

– Vi kan nå tilby våre kunder en oppgradert nettshop-løsning, samt oppløsning for mobil, noe som gjør brukeropplevelsen mye bedre, forteller Arild Sølyst, distriktsansvarlig i Vestfold og Telemark/Agderfylkene og Rogaland opp til Haugesund.

– Vi har dessuten gjort det enklere for forbrukere å navigere på sidene. De er nå delt inn i seksjonene “FORBRUKER”, “PROFF” og “MARIN”.

En annen ting som vil bli tatt godt imot av forbrukerne er enda flere betalingsmuligheter, blant annet kan kundene nå betale med VIPPS.

– Vi håper nå å nå ut til flere nye kunder og gjøre det enklere for allerede eksisterende kunder å opprette bruker, slik at faste rabatter kan trekkes automatisk fra ved kjøp, fortsetter Sølyst.

– Dette gjelder også bedriftskunder. Og så kan kundene bestille varer hele døgnet, som blir sendt rett fra vårt lager allerede dagen etter.

Meguiar’s har jobbet med nettsidene i et og et halvt år og kan nå endelig si seg fornøyd med resultatet. Det er det også mange forbrukere som er.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra folk som synes det nå er veldig lett å finne frem, bekrefter Sølyst.

Hos Meguiar’s ble de ansatte permittert i nesten to måneder i mars/april på grunn av koronaviruset, men nå ser ting endlig lysere ut.

– Nå er vi tilbake der vi var, men vi har sett store forandringer siden mars. Mange har blitt mer bevisst på hva de kjøper, og jeg tror det er mye som vil forandre seg fremover. Da må vi stadig se etter nye muligheter og måter å jobbe på fremover. De nye nettsidene er en del av en fremtidsrettet forretningsstrategi som vi håper vil komme kundene til gode, avslutter Sølyst.

Her kan du følge Meguiar’s på Facebook.

– – – – – –

Publisert 30. juli 2020

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no? Send mail til June eller Bjørn med en gang!

GATEBIL WEBSHOP
Gatebil har endelig åpnet nettbutikk! Her kan du kjøpe alle de nyeste råtøffe Gatebil-klærne til både gutt/ mann, dame/ jente og barn. Tidligere har Gatebils klær kun vært til salgs på Gatebil festivalene. Hettegenserne på bildet under koster kr. 499,-. T-skjorte kr. 249,-.

Sjekk ut Gatebil nettbutikk her.

– – – – –