Mye action på første festivaldag!

GATEBIL-festivalen på Vålerbanen er godt i gang, og fredagen kunne friste med mye banetid til alle som ønsket å kjøre. Sommeren kom som bestilt med god temperatur og solstek fra tidlig morgen. Campen begynner å fylle seg opp, men fortsatt er det god plass til alle som ønsker å campe fra lørdag til søndag.

Av: Camilla S.T. / Camilla@gatebil.com

Her er en kjapp bildeoppdatering fra fredagen:

_CAM9507 copy
Espen Hermansen kjører Ford Sierra Cosworth med 2JZ-motor fra Supra. Bilen er bremset 596 på hjul hos KRB nylig. Etter noen harde runder på banen i dag, røk diffen. Bilen som står på Autodip sin stand, skal være i gang igjen i morgen etter litt skruing utover kvelden.

_CAM9542 copy
Gatebil-taxiene står klar til bruk, vil du sitte på er det bare å møte opp ved GATEBIL-shoppen. PS! Husk å sikre deg årets nyhet: SPY+ GATEBIL solbrille! LES MER HER.

_CAM9604 copy
Det ble brått stopp for Vidar Frogner denne helgen, som fikk et uheldig møte med en konkurrent i dagens Time Attack løp. Det resulterte i blant annet ødelagt forstilling. Resultatene fra fredagen kan du lese HER.
_CAM9617 copy
Joakim Johnsen var en av 16 førere som deltok i årets første runde i Powerdrift PRO. Han kvalifiserte som nummer 10. Topp 16 kjøres kl 15.15 lørdag.

KT128545 copy
Fredagen var fylt med knallvær, og det er meldt godt og varmt resten av helgen.

_CST5748 copy
Trønderjenta Anna Rathe i Nissan GT-R35 er ivrig på gassen. I den norske GT-serien leder hun sin klasse. I løpet av helga på Vålerbanen kan du få med deg enda flere løp. Lørdag kjøres Extreme løp klokken 14:45 og på søndagen er det Extreme Showløp til samme tid.

_CST5855 copy
Robin Alsaker kvalifiserte som nummer 1 i dagens Powerdrift kjøring. Vil han klare å beholde plasseringen i morgen etter endt løp? Ole Bakken Lokreim kvalifiserte som nummer to og Kim Søndergaard som nr tre.

KT128533 copy
Mangler du bildeler eller kjøreutstyr, er det store muligheter for at det ordner seg. Både Gundersen Motorsport og Stian Sørlie Motorsport stiller med store stands med alt du trenger.

TJES1768 copy
På Gatebil-festivalene stiller nye og gamle klassikere. Du vil garantert finne mange spennende biler i lineup, depot og på utstilling.

KT128530 copy
Fredrik Øksnevad fikk endelig fart på vogna etter mange søvnløse netter for å få ferdig bilen sin. Nytt av sesongen er ny farge og dekor.

_CST5426 copy
Flere store driftingstjerner er på plass. Vi kan nevne Kenneth Moen (på bildet), Fredric Aasbø, Christer Halvorsen og Dai Yoshihara.