Ny Gatebil- rekord av Jonasson!

Nok en gang har Robin Jonasson fra Sverige senket banerekorden for Gatebil Extreme med sin giftgrønne Porsche 918 RSR.

For med tiden 1.21.199 kjørte Jonasson hele 1,6 sekund fortere enn han gjorde da han satt rekord på Gatebil i juli. Robin Jonasson nærmer seg også nå banerekorden for Rudskogen på 1.20.650, tilhørende Joakim Ottersen.

På Canal Motor sin webside kan du førstkommende onsdag kl. 20.00 se både Extreme Time Attack og Extreme Race fra både lørdag og Søndag.

1. ROBIN JONASSON – 1:21.199 MIN
2. KAI ROGER BAKKEN – 1:21.613 MIN
3. VIDAR FROGNER – 1:23.019 MIN
4. JAN ØYVIND RUUD – 1:24.654 MIN
5. ALFRED BAKKEN – 1:27.902 MIN
6. TORGER JOHANSEN – 1:28.624 MIN

Se alle resultater Extreme her.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=CX0usMO-8vI&[/fve]

Robin Jonasson driver firmaet ‘Elite Project’ sammen med sin far Bosse (nummer 3 fra høyre). De eier også bilen sammen og deler på å kjøre den. Robin kjører Extreme Time Attack på fredag og Extreme Race på lørdag, mens Bosse kjører Extreme Race på søndag.

Kai Roger Bakken senket sin personlige rekord og ble nummer 2. – Det er bare å innse at Jonasson og Porscha er lynraske, men vi er allikevel godt fornøyde. Hva andre gjør får ikke vi gjort noe med, kun jobbet med å bli raskere selv, sier Kai Roger til Gatebil.no

Vidar Frogner ble nummer 3 med tiden 1:23.019, 0,2 sekunder bak hans personlige rekord. – Jeg syntes bilen fungerer veldig bra, men jeg kjører for lite mellom konkurransene, sier Frogner til Gatebil.no. – Jeg er derfor ikke godt nok kjent med bilen, og holder litt igjen flere steder for å ikke risikere å ødelegge bilen – spesielt ned mot ‘Angsten’ hvor det går i 270 km/t.

Jan Øyvind Ruud  ble nummer 4 med tiden 1:24.654 i sin Stealth-B7. Under Time Attack måtte han inn i pit-garasjen og feste eksosanlegget som holdt på å falle av.

Alfred Bakken kom på 5. plass med sin Zyrus Enginering Lamborghini Huracan. Med tiden 1:27.902 var han omtrent 2 sekunder bak sin personlige bestetid. – I dag kjørte jeg på brukte dekk, så sånn sett er jeg greit fornøyd. Denne bilen har uansett ikke potensiale til å kjøre like fort som de raskeste, men Stian Sørlie som er en erfaren sjåfør, kjørte på 1.24-tallet under NM i fjor, forteller Bakken til Gatebil.no.

Torger Johanssen kjører stabilt og fort, og sammen med Alfred Bakken er han blant de raskeste som ligger noen sekunder bak de fire i tet. Torger sin Camaro er en oppgradert Camaro cup-bil med breiere skjermer og dekk, mer effekt, og flere modifiseringer på både drivverk og hjuloppheng.

Brian James sponser Extreme:

LES MER OM GATEBIL I HELGEN: