Canal Motor – Ny Gatebil partner

– Avtalen med GATEBIL er et stort og viktig skritt for Canal Motor i sin satsing for å komme enda nærmere grasrota i det store Gatebil-miljøet, sier Hans Petter Stenbak, markedssjef for Canal Motor til Gatebil.no

GATEBIL EXTREME
I 2019 vil alle løpene i Gatebil Extreme, Gatebil sin spektakulære Time Attack og Racing-serie, bli sendt på Canal Motor sine plattformer. På Appel TV, på Canal Motor sin egen app, og på nettside canalmotor.no.

Canal Motor sine sendinger kan alle følge gratis – Uansett hvor i verden de måtte befinne seg.

– Sendingene fra Gatebil Extreme vil være klare onsdagen etter hver Gatebil festival, forteller Hans Petter Stenbak. – Produksjonen blir et samarbeid mellom Canal Motor sitt eget film-crew og Gatebil, med Frederik Rolfsen som produsent.

Frederik Rolfsen er mannen bak GATEBIL-serien på TV 2 Zebra. Serien som blant annet vant prisen for ‘Beste dokumentar’ på prestisjefylte ‘London International Motor Award’ i 2016.

– Sendingene fra Gatebil Extreme på Canal Motor vil bli på omtrent på 30 minutter, tettpakket med action fra start til mål. Inkludert intervjuer med førerne. Du vil også få å vite mye mer om mange av de ekstreme bilene som deltar, forklarer Stenbak.

GAMLE GATEBIL-FILMER
I sendeprogrammet til Canal Motor kan du også se massevis av gamle Gatebil-filmer – delt opp i årstall og episoder. Helt tilbake fra 2002. Og i ‘galleriet‘ kan du se alle episodene når du vil.

Gå til Canal Motor arkiv.

ALT FOR MOTORINTERESERTE
På Canal Motor vises det massevis av populære serier døgnet rundt, hele uka. Alt som har med motor å gjøre -både med fire og to hjul, båt og fly.

– Nå i vinter kan du se serier som Ignition, Dragracing Europa, Head to Head, Rodkill, West Coast Customs, Hot Rod, RatRod, RedBull Drifters, Formul båtracing, Traktor pulling, APEX – Hyperbilens historie, A Faster Horse og da selvsagt Gatebil, forteller Hans Petter Stenbak –  Pluss nye programmer og serier vi er i forhandlinger om å sende.

ANNONSERING
Det er selvsagt anledning for alle firmaer å annonsere på Canal Motor sine sendinger. For spørsmål vedrørende TV profilering på Canal Motor ta kontakt på post@canalmotor.no

Fra 2002 til 2013 laget Gatebil DVD-filmer med høydepunkter fra alle Gatebil-festivalene i løpet av året. Frem til nå har filmene ikke vært tilgjengelig på nett, men nå kan du se alle gratis på Canal Motor TV på Apple TV, eller på nettsiden www.canalmotor.no

Alle løpene i Gatebil Extreme i 2019 vises på Canal Motor. Gatebil Extreme er Scandivnavias villeste og råeste racing-serie, hvor det nesten er fritt reglement for hva som er lov å gjøre med bilene. Her deltar alt fra garasjebygde biler i ren “Flåklypa-stil” til fabrikkbygde helproffe racerbiler. Mange med godt over 1000 hester i motoren.

Deltakerne i Gatebil Extreme har blitt en stor kompisgjeng, selv om horna fort kan komme ut av hjelmene når det er løp. Men både før og etter er alle perlevenner. Her fra en premieutdeling hvor Börje Hansson fra Sverige og Torger Johansen fra Norge gratulerer hverandre med bra plassering. Til venstre Vidar Jødahl.

På Canal Motor sine sendinger fra Gatebil Extreme skal vi også se nærmere på mange av bilene som deltar i serien. Her fra pit-garasjen til Raymond Larsen, som kjører en lynrask BMW E36.

Skjermdump fra Gatebil-filmen i 2002, den aller første offisielle filmen Gatebil laget fra festivalene. Her bygger Glenn Rodney Skog om sin Jaguar XJ6 for å kunne delta i Gatebil Racing Series, som senere ble til Gatebil Extreme. Glenn Rodney får hjelp av Anja Fransen fra Jessheim, mens Kjell Aaen fra Norges Bilsportsforbund forteller hvordan en racerbil skal bygges.

Se denne filmen og alle de andre Gatebil-filmene gratis på www.canalmotor.no

Her kjøper du billetter til Gatebil

– – – – – –