Øksnevad ble Norgesmester i Breisladden!

Med over 70 biler som kjørte kvalifisering på det våte føret på lørdag, ble det strålende flott høstvær under søndagens kåring av Norgesmester i den klassiske Breisladdkonkurransen! Høyt nivå blant sjåførene, topp underholdning for publikum og selvsagt mye spenning knyttet opp mot denne konkurransen som alle har gledet seg til. Her får dere resultatene!

_CAM4686 copyDet var svært jevnt i toppen, men en verdig vinner ble kåret; Fredrik Øksnevad!
– På fredag så det ikke ut som at det skulle bli noe særlig kjøring på meg, men takket være min gode kompis og mekkis Marius Fossheim, fikk vi kjørt likevel. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle stå her i dag med min aller første lauvbærkrans rundt halsen. Takk til alle som hadde troen på meg, dette var utrolig gøy, forteller en gråkvalt og stolt Fredrik Øksnevad.


Gatebil HD Video med alle run i finalen!

_CAM4620 copy Fredrik gav Marius pokalen som takk for god hjelp. Vel fortjent!

_CST6303 copy Ingen av disse kom seg til finalen, men de sørget for fantastisk flott drift-train mens dommerne diskuterte seg i mellom.

_CST6180 copyMartin Alfredsen fra Bodø(!) håper vi å se mer av i fremtiden, han var på Gatebil for første gang og kvalet rett inn blant de 20 beste. Ypperlig kjøring, dette gleder vi oss til å se mer av!

_CST6155 copyRobin Alsaker har vært innom pallen en rekke ganger tidligere. I dag hadde han griseflaks med dette clipping pointet, den stod videre etter denne hendelsen og kjørte inn til dagens 2.plass.

_CST6233 copyIkke verst, DriftMonkey fører Anders Klerud kunne ikke stille til start med egen bil. Flotte venner i Team Yellow lånte bort bil, slik at han fikk kjørt, det holdt til en 6.plass. Dritbra!

_CAM4565 copy Dette synet av blå himmel, blårøyk og fine biler går inn i boken med gode minner fra årets siste Gatebil-festival på Rudskogen. Om du ikke har fått nok enda, Gatebil på Mantorp er bare noen uker unna!

LINK: Slik gikk det i Extreme. Se film + resultater!

Slik ble resultatet etter dagens NM i Breisladd:
nm i breisladd