Ola Jæger – årets champion i SPDS!

Den tredje – og siste runden av årets Scandinavian Powerdrift Series ble kjørt på Mantorp Park i Sverige. Det var ingen som visste hvem som ville hanke hjem seieren, da poengfordelingen var  tett i toppen.
GATEBIL gratulerer Fredrikstadgutten Ola Jæger med årets comeback med seieren på Mantorp. Han vant også årets serie, og kan dermed kalle seg Skandinavisk mester! Ola har tidligere vunnet den norske Powerdrift serien i 2012.

Resten av pallen ble fylt opp med svensker, Johan Andersson (2.pl) og Jens Sterk Juntilla (3.pl) Juntilla vant serien i 2015.

_cam8670

-Jeg er skikkelig fornøyd, særlig når man hadde bare forventninger om å havne på pallen. En førsteplass var virkelig ikke det jeg trodde jeg skulle reise hjem med. Jeg hadde ikke engang kjørt på Mantorp Park tidligere, så dette var en fin avslutning på årets sesong på Gatebil. Nå planlegges det stort med neste sesong. En Formula Drift sesong står høyt på ønskelisten, men først må det jobbes med sponsorer og løsninger før det kan bli en realitet.

_cam8619

Resultater fra Mantorp 23-25 sept 2016:

stige-mantorp

mantorp-runde-3 spds-2016_1 spds-2016_12 spds-2016_123

 

_cst4807 En av storfavorittene, Petter Eriksen kom seg ikke videre til topp 16.  Eriksen vant både VM og NM i breisladd på Rudskogen.

ya2a0274 – Takk til alle 94 førerne som har bidratt til en fantastisk sesong med SPDSeries.com.
Etter litt små dumper underveis avslutter vi sesongen på Gatebil Mantorp med flagget til topps og store forhåpninger for kommende sesong. Ses i 2017, sier Tom Ole Svendsen.

_cst6360I duellen mellom Dennis Wikberg og Alexander Von Fröding, gikk Dennis videre og endte på 4.plass på Mantorp.

PS! Er du sugen på å oppleve mer drifting før sesongen virkelig er over for i år? På Gardermoen 1.oktober kjøres “Final fight”.

LINK: Se flere bilder fra Mantorp sept 2016!