OLOFSSON NOMINERT I TRE KATEGORIER

Fredag 09.11.2018: June Elise Marlén

Sesongen er på hell, men enda ikke helt over. I Sverige har de nemlig et eget arrangement som offisielt runder av før vinteren. Green Light Galan er en gallakveld for moderne bilentusiaster, en bransjeavslutning der personene bak prestasjonene skal hylles. Arrangementet går av stabelen denne helgen, og flere av de nominerte er kjente navn for også alle norske Gatebil-tilhengere.

Det er Green Light Magazine som står bak Green Light Galan, som arrangeres i Trollhättan i Sverige for åttende år på rad. Green Light Magazine er, for de som ikke visste det fra før, en e-avis med fokus på sportsbiler og modifiserte gatebiler.

Over 70 nominerte kommer til Green Light Galan for å konkurrere om 19 gjeve priser. Jim Olofsson, som vi kjenner fra Gatebil, er nominert til hele tre av dem. Olofsson er nominert i kategoriene «Beste drifting», «Årets ambassadør» og «Beste event» for arrangementet Discodans.

– Det är jättekul att få vara nominerad. Hoppas verkligen vi kan vinna årets event och årets drifting, sier Olofsson til Gatebil.no.

Arrangementet er åpent for alle, og billetter kan kjøpes via Green Light Magazines nettsider.

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil’s hovedpartner 2018: