Egen hall med STANCE-biler på Oslo Motorshow i helgen!

Brandt massevis av høydepunkter på årets Oslo Motorshow 27-29 oktober 2017 er en egen 2000m2 hall fylt opp med grisetøffe stance-biler.

En typisk stance-bil kjennetegnes spesielt ved fete hjul som fyller hjulhusene helt opp, pluss extreme senking. Ofte har bilene også breiere skjermer, eller i alle fall godt ombygde hjulbuer. Mange av stance-biler har luft-fjøring og med maks senking er det flere av bilene som ikke kan kjøres – de kan bare stå stille og se vanvittig bøllete og tøffe ut.

En stance-bil kan være alle mulige type biler. Både nye og gamle, fra USA, Europa og Asia.

Oslo Motorshow har samarbeidet med 6 klubber for å kunne stille ut nesten 50 av du kuleste stance-biler fra både Norge og Sverige. Stance-utstillingen finner du i B-hallen.

5 GENERASJONER NISSAN SKYLINE!
I Stance-hallen kan du også oppleve 5 generasjoner med Nissan Slyline – en ikonisk Japansk sportsbil som har mange fans i Gatebil-miljøet. Nissan tok i bruk Skyline-navnet allerede i 1957, og på Oslo Motorshow 27-29 oktober kan du se alt fra en veldig sjelden 1972 modell 2400G og frem til nyeste versjon – supersportsbilen Nissan GT-R.

LINK: Gatebil deler ut 40 billetter

LINK: http://oslomotorshow.no/

GATEBIL DELTAR MED 10 BILER
På Gatebil sin stand i C-hallen kan du se hele 10 biler fra Gatebil-miljøet. En av bilene du kan se hos Gatebil er Svenske Michel Rayes sin fantastiske Ford Mustang «VIPOX» (se bilde øverst i artikkelen. Bilen er med i det nyeste Need For Speed-spillet og hadde premierevisning på den store Bilsport-messa i Jönköping i påsken, hvor den var ett av de store trekkplastrene. Dette er en ekstrem drifting/ showbil, custombygget med rørramme og en spinnvill 1200-hesters Dodge Viper V10-motor med kompressor.

HALV PRIS I GATEBIL SHOP!
I god Oslo Motorshow-tradisjon kjører også Gatebil knallgode messepriser på alt av klær og andre produkter fra Gatebil shop. Her blir det minst 50% avslag på rubbel og bit, for at Gatebil skal få ryddet plass på lageret til nye Gatebil klær for 2018.

LINK: Se video fra Oslo Motorshow 2014, 2015 og 2016.

Shell er Gatebil hovedpartner også i 2018:
570x200_shell_v2