Biltema – Gatebil partner 2015!

For 5. året på rad er Biltema en av Gatebil sine partnere for 2015! Biltema har 60 store og mindre varehus over hele Norge, hvor du får kjøpe alt fra hagemøbler til verktøy, bremseklosser og utstyr til både bil og båt.

STARTET I EN KJELLER!
Den første BILTEMA-butikken ble åpnet i en kjeller i Linköping i Sverige i 1963 av Sten Åke Lindholm. Navnet var først ‘Handelsbolaget BIL-TEMA’, og forretningsideen var å tilby alt mulig en bileier trang til bilen til veldig gode priser og topp kvalitet. Alle som solgte bildeler og verktøy på den tiden hadde mange fordyrende ledd fra produsent til kunde, men Biltema kjøpe direkte fra fabrikker over hele verden. Da kunne de være med å utvikle produktene og stille strenge krav til kvalitet, og samtidig holde prisene på et lavere nivå enn konkurrentene.

BILTEMA satset også stort på postordre, og da omsetningen i 1976 passerte hele 25 millioner Svenske kroner, flyttet BILTEMA ut fra kjellerlokalet i Linköping til et kjempelager og butikk på hele 6000 m2.

I 1983 åpnet BILTEMA sin andre butikk som var ved Sarpsborg i Norge, og 2 år senere kom BILTEMA nummer 3 som var i Finland.

VELDIG MYE MER ENN BIL!
I dag selger BILTEMA ikke bare bilutstyr og verktøy, men masse forskjellig utstyr til båt, sykler, datautstyr, hagemøbler, maling, byggeutstyr, kofferter, hengekøyer, hoppeslått, pluss mye mye mer.

BILTEMA-katalogen deles ut to ganger i året til husstander i nærheten av alle varehusene, og hvert år trykkes totalt 14 millioner kataloger. Katalogen kan du selvsagt også laste ned på Biltema sin nettside.

Bildet under er fra BILTEMA sin store årlige katalog. Sjekk ut prisene! 450 Nm 1/2-toms muttertrekker til kr. 499,- og solid verktøyvogn til kr. 1299,-!

katalog_02

LINK: Last ned BILTEMA-katalog vår/ sommer 2015.

BILTEMA PÅ GATEBIL!
Biltema har vært Gatebil sin partner i Norge siden 2011. Biltema deltar på alle de Norske Gatebil-festivalene. På Biltema sin stand får du kjøpt mye forskjellig som du kan få brukt for på Gatebil. Selvsagt masse verktøy og forskjellig til bil, men også ting du kan ha brukt for på campen.

LINK: Tilbake til oversikt over partnere.