Altigarasjen.no – Ny Gatebil Partner

Gatebil har fått mange nye partnere for 2019 og en av disse er Altigarasjen.no.

– Altigarasjen.no er meget fornøyd med de har fått til et samarbeid med Gatebil, forteller Haakon V. Saga hos Altigarasjen.no – Gatebil passer vår satsing meget godt og vi gleder oss til å vise hva vi har. Under Gatebil-treffene kommer vi med et stort opplegg som jeg ikke vil røpe så mye om enda, men jeg kan garantere at vi vil bli lagt merke til forteller han.

Haakon kjenner godt til Gatebil fra før og er godt fornøyd med og være tilbake på festivalene.

Altigarasjen.no er en netthandelsløsning med kvalitetsprodukter og gode løsninger til din garasje og bod. Altigarasjen.no fører kvalitetsverktøy, rekvisita og en rekke andre produkter. De vil i løpet av året lansere en rekke nye og spennende produkter til sin nettbutikk- Altigarasjen.no

– Altigarasjen.no gir livstidsgaranti på sine innredningsprodukter, verktøyvogner og verktøy som inngår i innlegg, forteller Haakon. – For deg som kunde betyr det at om produktet feiler ved normal bruk får du et nytt av oss helt uten diskusjon.

– Altigarasjen.no bestreber seg på å være din «one stop shop» med smarte løsninger for innredning, organisering, forbruksartikler og utstyr til kjøretøy, hus, hjem og hage. Sortimentet består av kjente kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, sømløst levert rett hjem til deg eller nærmeste hentested.

Gatebilsjef Hans Jørgen Andersson er også godt fornøyd med at Gatebil har fått en partner på verktøy og verkstedutstyr.

– Det her blir veldig bra, sier Hans Jørgen. – Gatebil manglet en partner på akkurat dette, og Altigarasjen.no passer perfekt for Gatebil-miljøet. Verkstedinnredningen virker veldig solid og har bra priser, og utvalget av verktøy er utrolig bra. Vi gleder oss til å se hva Altigarasjen.no tar med seg på festivalene, og satser på noen ekstra gode tilbud til både deltakere og publikum på utvalgte varer.

Sjekk ut www.altigarasjen.no

På Gatebil sitt verksted og lager på Kongsberg har det selvsagt blitt montert komplett ny verkstedinnredning og verktøy fra Altigarasjen.no. I midten Haakon V. Saga fra Altigarasjen.no sammen med Henrik Frisak og Hans Jørgen Andersson fra Gatebil.

Haakon fra Altigarasjen.no og Gatebilsjef Hans Jørgen Andersson viser frem noe av verktøyet som selges på nettsiden Altigarasjen.no.

Her ser du ‘Modell 5’, en komplett innredning på hele 332 cm. AIG Modell 5 som vist på bildet koster kun kr. 19,990,-. Solide verktøyvogner koster fra kr. 2660,- og arbeidsbenker med stålplater fra 3660,-. Og alle overskap, høyskap og underskap/skuffer kommer ferdig montert.

Sjekk ut det store utvalget på nettbutikken www.altigarasjen.no

Altigarasjen.no poster også mange ekstra gode tilbud og forskjellige nyheter og annen info på sin Facebookside.

Kjøp Gatebil verktøysett her.

Kjøp billetter til Gatebil i 2019.

– – – – –